خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / اراضی و املاک واقع در محدوده قانونی و حریم شهرها

اراضی و املاک واقع در محدوده قانونی و حریم شهرها

کارگاه آموزشی اراضی و املاک واقع در محدوده قانونی و حریم شهرها

حقوق اراضی و املاک از دیرباز مورد توجه حقوق‌دانان به ویژه وکلای دادگستری بوده است. با توجه به تخصصی بودن دعاوی این حوزه، نیاز به بررسی عمیق‌تر و با حساسیت بیشتر همواره احساس شده است. از آنجا که در حال حاضر امکان دسترسی به اطلاعات به‌روز و کارآمد در خصوص حقوق اراضی و املاک به راحتی وجود ندارد، به منظور برطرف نمودن خلأهای موجود این حوزه، پژوهشکده حقوق شهر دانش کارگاه آموزشی کاربردی در این زمینه برگزار می‌نماید:

جناب آقای عباس بشیری (وكيل پايه يك دادگستري و مشاور حقوقي کانون وکلای دادگستری مرکز، متخصص در امور اراضی و املاک، مؤلف ۴۵ کتاب حقوقی)

• وکلا و کارآموزان
  • مشاوران حقوقی
  • سردفتران
  • مشاوران املاک و مستغلات
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

سه شنبه     ۱۵/ مرداد / ۹۸    ساعت  ۱۶ تا ۲۰

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

• بررسی حقوقی اراضی شهری در لایحه قانونی اراضی موات شهری ۵/۴/۱۳۵۸
  • اراضی شهری ۲۷/۱۲/۱۳۶۰
  • اراضی زمین شهری ۲۲/۶/۱۳۶۶
  • اراضی ماده ۸ قانون افزایش بهره‌وری ۲۳/۴/۱۳۸۹
  • بررسی قانون حریم شهرها ، شهرک ، روستا ۱۴/۱۰/۱۳۸۴

*شهریه‌ شرکت در این کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال(۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۹۸/۰۴/۱۱ شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون وسیصد و پنجاه هزار ریال (۱٫۳۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر و بیشتر از آن، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و دویست و هشتاد هزار ریال (۱٫۲۸۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‎های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

ثبت‌نام