خانه / آرشیو تازه‌های کتابخانه تخصصی / تازه های کتاب‌های فارسی دی‌ماه ۹۶

رکورد

رده بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۹۸۹۷KJE‎ ۶۰۴۴‎ /پ‎۴‎س‎۹ ۱۳۹۴سياست مهاجرت و پناهندگي اتحاديه اروپا و مسئله حقوق بشر/ جمشيد پرويزي.- تهران: وزارت امور خارجه، اداره نشر، ‎۱۳۹۴.
۹۸۹۸HC‎ ۴۷۵‎ /ک‎۹‎الف‎۷الزامات تحقق اقتصاد مقاومتي و نقشه راه قوه قضاييه/ نوروز کهزادي، محمدعلي دهقان دهنوي.- تهران: دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، انتشارات، ‎۱۳۹۳.
۹۸۹۹KMH‎ ۳۷۹۹‎ /ه‎۸مجموعه مقالات و سخنراني هاي همايش ملي “شناسايي قوانين و مقررات زمينه ساز و تسهيل کننده جرايم و اختلافات حقوقي”/ تهيه و تنظيم مصطفي کيوانفر؛ ناظر علمي علي محمد فلاح زاده؛ ويراستار علمي سيدطه موسوي ميرکلائي.- تهران: دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، انتشارات، ‎۱۳۹۶.
۹۹۰۰BP‎ ۱۹۵‎ /۶ س‎۸‎ت‎۷تعزيرات در نظام قضايي اسلام/ محمد سليمي.- تهران: دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، انتشارات، ‎۱۳۹۶.
۹۹۰۱KMH‎ ۳۰۴۶‎ /آ‎۷‎ح‎۷حقوق آب در فلات ايران در بستر تحولات اقتصادي و اجتماعي/ مهدي آگاه، مريم حسني سعدي.- کرمان: اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي کرمان، انديشکده تدبير آب ايران، ‎۱۳۹۳.