خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / نکات کاربردی در اجرای احکام مدنی

نکات کاربردی در اجرای احکام مدنی

کارگاه آموزشی نکات کاربردی در اجرای احکام مدنی

اجرای حکم به معنای غایت و هدف نهایی دادرسی، دریک کلام عصاره دادرسی بوده که بدون وجود آن، زحمات همه عناصر دخیل در صدورآن به هیچ مبدل می‌شود و اگرحکم دادگاه به اجرا ختم نشود اجرای عدالت به معنای واقعی محقق نخواهد شد. اجرای حکم به لحاظ اینکه از یک منظر نوعی اعمال حاکمیت توسط نظام اسلامی است، ازجایگاه ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. آگاهی از مقررات اجرای حکم و وقوف بر نکات ظریف آن، به حقوق‌دان مدد می‌نماید تا درسریع‌ترین فرصت ممکن نسبت به اجرای حکم اقدام نماید. هدف ازتشکیل این کارگاه بررسی زوایای مختلف آن می‌باشد.

جناب آقای دکتر حسن فضلی (مستشار دادگاه تجدید نظر استان تهران، رئیس شعبه ۲۵ دادگاه عمومی (حقوقی) تهران)

• داوران

• خلع ید و تخلیه مشاعی
  • توقیف نزد شخص ثالث
  • فروش سهم مشاع

* شهریه‌ شرکت در این کارگاه دو میلیون و سیصد هزار ریال (۲٫۳۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

* در صورت ثبت‎نام قطعی تا تاریخ ۱۱/۱۱/۹۷ شهریه‌ شرکت در کارگاه دو میلیون و هفتاد هزار ریال (۲٫۰۷۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

* در صورت ثبت‎نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و نهصد وشصت هزار ریال(۱٫۹۶۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۳*۴ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

ثبت‌نام