خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / چگونگی رسیدگی به تخلفات و اختلافات در بازار سرمایه

چگونگی رسیدگی به تخلفات و اختلافات در بازار سرمایه

کارگاه آموزشی چگونگی رسیدگی به تخلفات و اختلافات در بازار سرمایه

واحد آموزش پژوهشکده حقوق برگزار می‌نماید:

سرکار خانم دکتر مریم ابراهیمی (وکیل، مؤلف کتاب حقوق نقل و انتقال سهام در بورس، مدیر سابق امور حقوقی و قرارداد های بورس اوراق بهادار)

• وکلا و کارآموزان
  • مشاوران حقوقی
  • مدیران و کارشناسان حقوقی بانک‎ها
  • کارگزاران بورس
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته حقوق

پنجشنبه          ۰۲ / اسفند  / ۹۷    ساعت  ۹ تا ۱۳

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

1. اختلافات فعالان بازار سرمایه  )انواع اختلافات و نقش کانون ها در رسیدگی مقدماتی به اختلافات (
  2. تخلفات فعالان بازار سرمایه )انواع تخلفات، تنبیهات و جهات تخفیف، لغو یا تعلیق مجازات(
  3. صلاحیت و آئین دادرسی هیئت داوری سازمان بورس
  4. صلاحیت و آئین دادرسی مراجع رسیدگی به تخلفات بازار سرمایه
  5. بررسی و آسیب شناسی تعدادی از آراء صادره از هیئت داوری سازمان بورس و مراجع رسیدگی به تخلفات

*شهریه‌ شرکت در این کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال(۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‎نام قطعی تا تاریخ ۲۵/۱۱/۹۷ شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و سیصد وپنجاه هزار ریال (۱٫۳۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‎نام گروهی به تعداد ۴ نفر و بیشتر از آن ، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و دویست وهشتاد هزار ریال (۱٫۲۸۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود. .

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‎نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از  تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه  عکس ۳*۴  خود  با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir میýباشد.