خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی تملک انواع اراضی در طرح‌های عمومی، عمرانی و نظامی

کارگاه آموزشی تملک انواع اراضی در طرح‌های عمومی، عمرانی و نظامی

حقوق اراضی و املاک از دیرباز مورد توجه حقوق‌دانان به ویژه وکلای دادگستری بوده است. با توجه به تخصصی بودن دعاوی این حوزه، نیاز به بررسی عمیق‌تر و با حساسیت بیشتر همواره احساس شده است. از آنجا که در حال حاضر امکان دسترسی به اطلاعات به روز و کارآمد در خصوص حقوق اراضی و املاک به راحتی وجود ندارد، به منظور برطرف نمودن خلأهای موجود این حوزه، واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش کارگاه آموزشی کاربردی در این زمینه برگزار می‌نماید:

جناب آقای عباس بشیری (وكيل پايه يك دادگستري و مشاور حقوقي کانون وکلای دادگستری مرکز، متخصص در امور اراضی و املاک، مؤلف ۴۵ کتاب حقوقی)

• وکلا و کارآموزان
  • مشاوران حقوقی
  • سردفتران
  • مشاوران املاک و مستغلات
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

سه شنبه     ۱۰/ اردیبهشت / ۹۸    ساعت  ۱۶ تا ۲۰

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

• لایحه تملک ۱۳۵۸ برای برنامه‌های عمومی، عمرانی و نظامی
  • تعیین وضعیت املاک، اراضی و ابنیه در طرح‌های تملک
  • تشریح نحوه تقویم ابنیه املاک و اراضی در تملک‌های شهرداری‌ها
  • رعایت حقوق اشخاص خصوصی در تملک دولت و شهرداری‌ها

*شهریه‌ شرکت در این کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال(۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۰۳/۰۲/۹۸ شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون وسیصد و پنجاه هزار ریال (۱٫۳۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر و بیشتر از آن، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و دویست و هشتاد هزار ریال (۱٫۲۸۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‎های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.