خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی حقوق اراضی و منابع طبیعی شهری

کارگاه آموزشی حقوق اراضی و منابع طبیعی شهری

حقوق اراضی و منابع طبیعی شهری

حقوق اراضی و املاک از دیرباز مورد توجه حقوق‌دانان به ویژه وکلای دادگستری بوده است. با توجه به تخصصی بودن دعاوی این حوزه، نیاز به بررسی عمیق‌تر و با حساسیت بیشتر همواره احساس شده است. از آنجا که در حال حاضر امکان دسترسی به اطلاعات به روز و کارآمد در خصوص حقوق  اراضی و املاک به راحتی وجود ندارد، به منظور برطرف نمودن خلأهای موجود این حوزه، پژوهشکده حقوق شهر دانش دوره آموزشی کاربردی برگزار می‌نماید:

جناب آقای عباس بشیری (وكيل پايه يك دادگستري و مشاور حقوقي کانون وکلای دادگستری مرکز، متخصص در امور اراضی و املاک، مؤلف ۴۵ کتاب حقوقی)

• وکلا و کارآموزان
  • مشاوران حقوقی
  • سردفتران
  • مشاوران املاک و مستغلات
  • دانشجویان و دانش آموختگان رشته حقوق

سه شنبه‌ها          ۱۳ / آذر / ۹۷      ساعت ۱۶ تا ۲۰

۲۰ / آذر / ۹۷      ساعت ۱۶ تا ۲۰

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

• اراضی شهری
  • اراضی ملی
  • اصلاحات اراضی
  • اراضی فاقد سند رسمی

شهریه‌ی شرکت در این کارگاه دو میلیون و پانصد و پنجاه هزار ریال(۲٫۵۵۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ ۲۹/۸/۹۷ شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و سیصد هزار ریال (۲٫۳۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت نام گروهی به تعداد ۴ نفر  و بیشتر از آن ، شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و یکصد و هفتاد هزار ریال (۲٫۱۷۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکیlegalcourses.sdil@gmail.com با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.