خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی صلاحیت و دادرسی دیوان عدالت اداری

کارگاه آموزشی صلاحیت و دادرسی دیوان عدالت اداری

در اصل صد و هفتاد و سوم قانون اساسي آمده است: «به ‌منظور رسيدگي به شكايات، تظلمات و اعتراضات مردم نسبت به مأمورين يا واحدها يا آئين‌نامه‌هاي دولتي و احقاق حقوق آن‌ها، ديواني به نام ديوان عدالت اداري زير نظر رئيس قوه قضائيه تأسيس مي‌گردد. حدود اختيارات و نحوه‌ی عمل اين ديوان را قانون تعيين مي‌كند». واحد آموزش پژوهشکده حقوق به منظور آشنایی بیشتر حقوقدانان محترم کارگاه آموزشی در این زمینه برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر وحید آگاه (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و وکیل پایه یک دادگستری)

• وکلا و کارآموزان
  • مشاوران حقوقی
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

پنجشنبه     ۰۵/ اردیبهشت / ۹۸    از ساعت ۹ الی ۱۳

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی ، خیابان نهم ، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵.

اهم سرفصلهای کارگاه:

به زودی اعلام می‌شود.

* شهریه‌ شرکت در این کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال (۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۲۹/۰۱/۹۸ شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار ریال (۱٫۳۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و دویست و هشتاد هزار ریال (۱٫۲۸۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‎های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از  تاریخ  برگزاری کارگاه  و  به همراه  عکس ۴*۳  خود  با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.