کارگاه آموزشی قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395

اولین قانون درباره بیمه اجباری وسایل نقلیه در سال ١٣٤٧ با عنوان «قانون بیمه مسئولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل شخص ثالث» به تصویب رسید که پس از ٤٠ سال و مشخص‌ شدن نقاط مثبت و منفی آن در سال ١٣٨٧ اصلاحات اساسی صورت پذیرفت. بیمه اجباری خسارت وارده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه، در مورخ ٢٠/0٢/٩٥ از سوی مجلس شورای اسلامی تصویب و در مورخ ٢٩/0٢/٩٥ از سوی شورای نگهبان تأیید شد. این قانون سرشار از نو‌آوری‌هاست و قانون جدید ضمن حفظ نوآوری‌های آن قانون، خلأ‌های قانون‌گذاری در این زمینه را نیز رفع کرده است. از این رو پژوهشکده حقوق شهر دانش به دنبال درخواست دانش‌پژوهان محترم، کارگاه آموزشی « قانون بیمه اجباری خسارت وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث ناشی از وسایل نقلیه مصوب 1395» را برگزار می‌نماید:

مدرس کارگاه:

سرکار خانم عذرا دادرس جوان (رئیس کل اداره حقوقی بیمه کارآفرین و مدرس دانشگاه علامه طباطبائی)

مخاطبان کارگاه:

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران حقوقی
  • مدیران و کارشناسان و کارگزاران بیمه
  • نمایندگان بیمه
  • بازاریابان بیمه
  • دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته حقوق

زمان برگزاری:

پنجشنبه          23/ خرداد / 98    ساعت  9 تا 15

محل برگزاری:

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک 5.

اهم سرفصل‌ها:

1. تعریف بیمه
  2. انواع بیمه
  3. تفاوت مسئولیت مدنی با اصل جبران خسارت
  4. سوابق قوانین مصوب در مورد بیمه خسارت ناشی از وسایل نقلیه موتوری و زمینی
  5. تفاوت‌های اساسی قانون مصوب سال 1395 با قوانین قبلی
  6. اشخاص ملزم به اخذ بیمه اجباری و جزای نقدی مالکین خودروهای فاقد بیمه‌نامه در صورت وقوع حادثه
  7. حداقل مبلغ بیمه اجباری در بخش خسارت‌های مالی و خسارت‌های بدنی مصدومان حوادث و راننده مقصر
  8. انواع خسارت قابل پرداخت توسط بیمه‌گر
  9. وضعیت هزینه‌های درمان مصدومان حوادث و سوانح رانندگی
  10. حداکثر تعهد بیمه‌گر در مورد زیان‌دیدگان داخل و خارج وسیله نقلیه
  11. چگونگی اقدام جهت دریافت خسارت از طریق بیمه‌نامه
  12. حقوق شرکت بیمه جهت بازیافت تمام یا بخشی از وجوه پرداخت شده
  13. موارد خارج از شمول بیمه
  14. ماهیت و ارکان صندوق تامین خسارت‌های بدنی و وظایف و منابع درآمد آن
  15. تکلیف مراجع قانونی رسیدگی به دعاوی حوادث رانندگی در اعلام زمان تشکیل جلسات به شرکت بیمه مربوطه و ضمانت اجرای عدم رعایت آن

* شهریه‌ی شرکت در این کارگاه یک میلیون و هفتصد هزار ریال(1.700.000 ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ 16/03/98 شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و پانصد و سی هزار ریال (1.530.000 ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد 4 نفر و بیشتر از آن، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و چهارصد وپنجاه هزار ریال (1.450.000 ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان

شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‎های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 و 111 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس 3*4 خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.