خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی قراردادهای تجاری بین‌المللی (نمایندگی،توزیع،فرانشیز،جوینت‌ونچر،تأمین کالا و …)

قراردادهای تجاری بین‌المللی( نمایندگی، توزیع، فرانشیز، جوینت‌ونچر، تأمین کالا و …)

تنظیم قراردادهای بین‎المللی در دنیای کنونی از موضوعات غیرقابل اجتناب در روابط بازرگانی است که البته پیچیدگی‌های فراوانی نیز در این زمینه وجود دارد. چگونگی تنظیم یک قرارداد بین‎المللی بر پایه‌ی رعایت منافع طرفین، داشتن آگاهی کامل در قبول تعهدات مندرج در قرارداد، شیوه‌ها و مهارت‌های مذاکره از مواردی است که دقت و احاطه بر آن کاملاً ضروری تلقی می‌گردد. در این راستا واحد آموزش پژوهشکده‌ی حقوق، قراردادهای تجاری بین‎المللی را برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر مجتبی اصغریان( استاد دانشگاه، متخصص قراردادهای نفت و گاز، مشاور مؤسسه داوری بین‎المللی لاهه)

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران حقوقی
  • داوران
  • مدیران ارشد حقوقی، مالی و بازرگانی شرکت‌ها
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته‌ی حقوق(مقاطع ارشد و دکتری)

جمعه                 ۱۳ / مهر / ۹۷      ساعت ۹ تا ۱۷

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصلهای کارگاه:

به زودی اعلام می شود.

شهریه‌ی شرکت در این کارگاه دو میلیون وهفتصد هزار ریال (۲٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‎نام قطعی تا تاریخ ۰۶/۰۷/۹۷ شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و چهارصدو سی هزار ریال (۲٫۴۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‎نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و سیصد هزار ریال (۲٫۳۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‎نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.