خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی قرارداد و دادرسی کار در ایران

کارگاه آموزشی قرارداد و دادرسی کار در ایران

قرارداد و دادرسی کار در ایران

قرارداد کار عبارتست از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق‌السعی (حقوق و مزایا)، کاری را برای مدت موقت یا دائم برای کارفرما انجام می‌دهد. با شروع به کار کارگر، کارفرما موظف است علاوه بر پرداخت حقوق و دستمزد وی که به صورت روزانه، هفتگی و یا ماهیانه می‌پردازد، حق‌بیمه را نیز به سازمان تامین‌اجتماعی پرداخت کند. شیوه‌ی تنظیم قرارداد کار و شرایط حاکم بر آن و همچنین خلأهای این بخش از حقوق کار از امور مهمی است؛ لذا پژوهشکده حقوق بر آن شد به درخواست دانش‌پژوهان محترم، کارگاه آموزشی «قرارداد و دادرسی کار در ایران» را برگزار نماید:

جناب آقای دکتر وحید آگاه (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و وکیل پایه یک دادگستری)

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • مدیران منابع انسانی سازمان‌ها
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

پنجشنبه       ۰۹ / خرداد / ۹۸       ساعت ۹ تا ۱۳

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

به زودی اعلام می‌شود.

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال (۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۰۲/۰۳/۹۸ شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار ریال (۱٫۳۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و دویست و هشتاد هزار ریال (۱٫۲۸۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‌باشد.

ثبت‌نام