خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / کارگاه آموزشی هنر دفاع از پذیرش موکل تا اجرای حکم

کارگاه آموزشی هنر دفاع از پذیرش موکل تا اجرای حکم

آنچه که یک وکیل به آن نیاز دارد فراتر از قانون، هنر جذب و اقناع مخاطب است. کسی که شغل وکالت را انتخاب می‌کند احتیاج دارد که با کمال دقت، تحت تعلیمات ویژه‌ای قرار بگیرد و ارشاد شود و در کل فن اقناع مخاطب را به صورت حرفه‌ای بداند و به فنون اداره جلسات واقف باشد. از این رو پژوهشکده حقوق شهر دانش به دنبال درخواست دانش‌پژوهان محترم، کارگاه آموزشی «هنر دفاع از پذیرش موکل تا اجرای حکم » را برگزار می‌نماید:

آقای بهمن کشاورز (وکیل دادگستری و رئیس اسبق اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران)

• وکلا و مشاوران حقوقی
  • کارشناسان حقوقی
  • دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته حقوق

سه­شنبه       ۲۱ / خرداد / ۹۸    ساعت  ۹ تا ۱۲:۳۰

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌ها:

1. پذیرش موکل
  2. تنظیم وکالت‌نامه
  3. تنظیم قرارداد حق‌الوکاله
  4. ارکان دادخواست
  5. ارکان شکوائیه
  6. ارکان لایحه دفاع
  7. دفاع شفاهی
  8. دفاع در مرحله دادرسی

شهریه‌ی شرکت در این کارگاه یک میلیون ریال(۱٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

* به اطلاع شرکت‌کنندگان محترم می‌رساند که مدرس  این کارگاه هزینه‌ای بابت تدریس دریافت نمی‌کند و هزینه دریافتی صرف امور کتابخانه خواهد شد.

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

2 نظر

1. آقا این کارگاه رو اصلاح کنید استاد بهمن کشاورز که به رحمت خدا رفتند.

• با سلام و احترام
      جناب آقای صادقی، اگر جدول کارگاهها را مشاهده بفرمایید لینک ثبت نام برداشته شده و حذف نشدن عنوان کارگاه فقط به دلیل آگاهی مخاطبان از کارگاه های برنامه ریزی شده این فصل می باشد.