تاریخ انتشار : 28 آبان 1392 16:25

سراج:

اجرای قانون، اولویت سازمان بازرسی کل کشور است

رییس سازمان بازرسی کل کشور، اجرای قانون را مهمترین اولویت سازمان بازرسی عنوان کرد.

Mona Hoobehfekr (19 of 32)-2.jpgبه گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ناصر سراج در حاشیه‌ مراسم تودیع اعضای هیات منصفه مطبوعات در دوره 90 تا 92 در جمع خبرنگاران درباره‌ رسیدگی به پرونده روزنامه‌های نشاط و هم‌میهن گفت: موضوع مجوز به بنده مربوط است و موضوع توقیف روزنامه بر عهده‌ آقای افتخاری است؛ بنابراین روابط عمومی در این راستا اطلاع‌رسانی کامل انجام می‌دهد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار دیگری در مورد «بابک. ز» که قراردادهایی را با تامین اجتماعی و شهرداری منعقد کرده، آیا سازمان بازرسی کل کشور در صحت این گونه قراردادها ورود پیدا می‌کند؟، اظهار کرد:‌ هرچه مربوط به قانون و امور کشور باشد، سازمان بازرسی کل کشور به آن ورود پیدا کرده و موضوع را بررسی می‌کند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در رابطه با انتخاب برخی اعضای مجمع عمومی شتابزده عمل کرده و آیا سازمان بازرسی به این موضوع ورود پیدا می‌کند؟، گفت: سازمان بازرسی در تمامی امور کشور ورود پیدا می‌کند، البته پرونده‌های موجود در این سازمان محرمانه هستند و ما حق افشای مطالب آن را نداریم و نمی‌توانیم همه چیز را بیان کنیم.

وی درباره‌ی الویت اقدامات سازمان بازرسی در سال 93 گفت: در سال 93 مهمترین اولویت سازمان بازرسی اجرای قانون است.