تاریخ انتشار : 2 آذر 1392 9:28

فرجی دانا در گفتگو با خانه ملت:

برکناری منصوب شدگان بدون دلیل منطقی نیست/ سرنوشت جداسازی کنکور سراسری و آزاد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد با وزارت علوم تعاملی سازنده دارد گفت: به طور حتم برگزاری کنکور دانشگاه آزاد از سراسری مسیر قانونی خود را طی خواهد کرد و این دانشگاه کاری خارج از ضوابط قانونی انجام نمی دهد.

برکناری منصوب شدگان بدون دلیل منطقی نیست/ سرنوشت جداسازی کنکور سراسری و آزاد

رضا فرجی دانا در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، در مورد برگزاری کنکور دانشگاه آزاد و سراسری، و نظر میرزاده برای جداسازی این دو از یکدیگر،‌ افزود: بر اساس مصوبه مجلس، شورایی پیش‌بینی شده که در مورد جداسازی کنکور آزاد و سراسری تصمیم‌گیری می‌کند.

وی،‌ ادامه داد: هم اکنون منتظر تشکیل نخستین جلسه این شورا هستیم تا نسبت به جداسازی کنکور آزاد و سراسری تصمیم‌گیری کند بنابراین گمان نمی‌کنم دانشگاه آزاد کاری خارج از ضوابط قانونی را انجام دهد.

وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری، با بیان اینکه رئیس دانشگاه آزاد بر این مهم تاکید دارد که با وزارت علوم تعاملی سازنده داشته باشد، تصریح کرد: به طور حتم برگزاری کنکور دانشگاه آزاد از سراسری مسیر قانونی خود را طی خواهد کرد و جای هیچ‌گونه نگرانی بین داوطلبان و خانواده‌ها نیست زیرا نتیجه نهایی تصمیم‌گیری‌ها به موقع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مجلس در منصوب‌شدگان وزارت علوم دچار سوء تفاهم شده است

فرجی‌دانا،‌ با یادآوری انتصابات در بدنه وزارت علوم، تحقیقات وفناوری،‌ تاکید کرد: بدون‌شک در منصوب کردن افراد تخصص، تعهد و سوابق اصل مهمی به شمار می‌رود که وزارت علوم بعد از طی مراحل قانونی، افراد را در این وزارتخانه منصوب می‌کند.

وی،‌ تاکید کرد:‌آنچه که در مجلس ایجاد شده سوء تفاهم است به گونه‌ای که برخی نمایندگان معتقدند کسی که نتوانسته از مجلس رای اعتماد به دست آورد نمی‌تواند در سمت معاون وزیر فعالیت کند.

وزیر علوم، ‌تحقیقات و فناوری یادآور شد: ما در تلاشیم این سوء تفاهم را از طریق بحث و گفت وگو با نمایندگان رفع کنیم و به نظر نمی‌رسد که در این میان مشکل خاصی وجود داشته باشد.

فرجی‌دانا، در مورد استعلامات انجام شده برای انتصاب افراد در بدنه وزارت علوم،‌ تصریح کرد: ما نیازی به استعلام نداریم زیرا بار اول از سوی ریاست جمهوری استعلام انجام شده و این افراد به عنوان وزیر تایید شده‌اند بنابراین از نظر ما استعلام صورت گرفته است.

وی،‌ ادامه داد: برخی از نمایندگان معتقدند که این افراد در حوادث سال‌های 78 و 88 نقش داشتند که من به آنها پیشنهاد دادم از وزارت اطلاعات استعلام بگیرند اگر مشخص شد که آنها در این حوادث نقش داشتند آنها را برکنار خواهم کرد.

برکناری منصوب شدگان در وزارت علوم باید حجت شرعی و قانونی داشته باشد/ بدون دلیل قانونی برکناری منطقی نیست

وزیر علوم، ‌تحقیقات و فناوری با بیان اینکه لازم است در برکناری منصوب شدگان در وزارت علوم حجت شرعی و قانونی وجود داشته باشد، گفت: وزارت علوم جایی است که باید کار کارشناسی در آن انجام شود، نمی‌توان همه را دعوت به اجرای قانون کرد در حالی که خود از آن سرپیچی کنیم؛ اگر حجت شرعی و قانونی برای کاری پیدا کنم آن را انجام می‌دهم در غیر این صورت انجامش منطقی نیست./