تاریخ انتشار : 3 آذر 1392 11:52

با 115 رای مخالف نمایندگان مجلس؛

طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور ردشد

نمایندگان مجلس با رد تقاضای تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور موافقت کردند.

طرح تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور ردشد

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، عبدالوحید فیاضی در نشست علنی امروز (یکشنبه 3 آذرماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی طرح رد تقاضای تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور یک دانشگاه فراگیر است که محروم ترین دانشجویان را آموزش می دهد.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آزمون متمرکز فقط توسط این دانشگاه برگزار می شود گفت: به گفته رئیس دانشگاه پیام نور، رتبه این دانشگاه از 25 به رتبه 8 ارتقاء یافته.

وی ادامه داد: 98 درصد از مدیران امروز دانشگاه پیام نور از درون بدنه دانشگاه هستند این در حالی است که این مدیران در دوران گذشته از بیرون این دانشگاه منصوب می شدند که موجب کاهش کیفیت اقدامات در این دانشگاه می شد.

فیاضی در ادامه اظهاراتش مبنی بر مخالفت با تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور گفت: هرگونه اخذ رشته در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد از سوی دانشگاه پیام نور با مجوز از شورای گسترش صورت گرفته این در حالی است که برخی دانشگاه ها بدون این مجوز نسبت به اخذ رشته جدید اقدام می کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری تأکید کرد: کمیسیون با جمع بندی همه مسائل و نکاتی که مطرح شده بود و همچنین گفت و شنودهای طراحان تحقیق و تفحص و ملاحظات آموزش عالی تصمیم به رد تقاضای تحقیق و تفحص گرفت.

در ادامه جلسه نیز سیدهادی حسینی ضمن موافقت با تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور از دانشگاه هایی بود که مستضعفین در شرایط سخت اقتصادی به تحصیل در این دانشگاه دل خوش کرده بودند اما به یکباره تعداد دانشجویان این دانشگاه سیر سعودی به  خود گرفت و در یک نگاه کلی نگاه تحقیق و تفحص کنندگان به رفع نقاط ضعف در این دانشگاه است.

نماینده مردم سوادکوه و قائمشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تحقیق و تفحص جزو وظایف نظارتی مجلس است افزود: متأسفانه طی یک الی دو ماه گذشته که تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور مطرح شده بنده و همکارانم زیر شدیدترین فشارهای روانی و خانوادگی قرار گرفتیم تا این تحقیق و تفحص انجام شود.

وی تأکید کرد: مگر در دانشگاه پیام نور چه اقداماتی صورت گرفته که تحقیق و تفحص که از وظایف مجلس است نباید انجام شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم در توضیح مطلب فوق ادامه داد: یکی از همکاران موافق تحقیق و تفحص به محض امضای تقاضای خود از سوی رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان خود با او تماس گرفته شد و خطاب به وی که یکی از امضاکنندگان تحقیق و تفحص بود گفت: "اگر تقاضای خود را پس نگیرید من عزل می شوم".

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه ما می خواهیم ثابت کنیم که نماینده مجلس خریدنی نیست به اظهاراتی مبنی بر متقاعد کردن نادران درباره پس گرفتن تقاضای خود اشاره کرد که در همین حال محمدرضا باهنر رئیس جلسه خطاب به وی گفت: حرمت تریبون را رعایت کنید و تنها استدلال های خود را برای تحقیق و تفحص اعلام کنید.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: حتی برخی اظهارات در قالب مَثَل هم از تریبون مطرح نشود؛ عزیزانی چون آقای نادران جزو نیروهای استثنایی و خوبی است و این مباحث نباید مطرح شود.

در پایان اصل تحقیق و تفحص از دانشگاه پیام نور به رأی گذاشته شد که نمایندگان مجلس با 75 رأی موافق، 115 مخالف و 11 ممتنع از مجموع 227 نماینده حاضر در صحن علنی مجلس با این تحقیق و تفحص مخالفت کردند./