تاریخ انتشار : 1 مهر 1393 14:48

در کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق انسان و مهاجران مطرح شد؛

تصویب کنوانسیون مقابله با جرایم فراملی ملل متحد مهمترین گام جامعه بین المللی در مقابله با قاچاق انسان است

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم قضایی در کارگاه آموزشی مبارزه با قاچاق افراد و مهاجران که امروز با حضور نماینده دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم ملل متحد، اساتید و کارشناسی از ایران، ایتالیا، استرالیا برگزار شد.

به گزارش میزان، علی اکبر فرحزادی افزود: قاچاق انسان از جمله مهمترین مصادیق جرایم سازمان یافته فراملی است که جامعه بین المللی به فراست اهمیت آن را دریافته و دولت ها با اتخاذ تصمیمات جمعی و از طریق اقدامات کارآمد، به همکاری بین المللی در مبارزه با این پدیده شوم پرداخته اند، به طوری که هم امکنون مقابله با جنایات قاچاق افراد و مهاجران به مثابه در مصداق بارز از اقدامات غیرقانونی در جهان، به تفکیک در دستور کار جامعه بین المللی قرار گرفته است.
    وی ادامه داد: هرکشوری در جهان ازاین جرایم تاثیر می پذیرد و مقابله با جنایتکارانی که از مردم و افراد نومید بهره کشی می نمایند و کمک و حمایت از قربانیان قاچاق انسان و مهاجرین که بسیاری از آنها با سختی های غیرقابل تصوری در تلاششان برای زندگی بهتر مواجه شده اند.
    فرحزادی بیان کرد: در واقع پراکندگی جغرافیایی و گسترش نگران کننده این جنایات تقریبا در تمامی کشورهای قاره های پنج گانه جهان، عامل دیگری است که مقابله با آن را به ویژه از طریق همکاری های بین المللی، اجتناب ناپذیر می نماید. از جمله اقدامات قابل ذکر جامعه بین المللی جهت مقابله با قاچاق انسان و مهاجران، تصویب کنوانسیون ها و اسناد تخصصی است.دراین راستا تصویب کنوانسیون مقابله با جرایم سازمان یافته فراملی ملل متحد مصوب 15 نوامبر2000 مجمع عمومی که در 29 سپتامبر 2003 لازم الاجرا گردید.مهمترین گام جامعه ین المللی محسوب می شود.