تاریخ انتشار : 2 مهر 1393 15:53

کارگاه آموزشی روشهای تحقیق و جستجو در اینترنت (ویژه حقوقدانان)

با توجه به اينکه پژوهشگران نيازمند دسترسی به آخرين دستآورد هاي علمي هستند خصوصاً پژوهشگران رشته حقوق که نيازمند آخرين قوانين و مقررات مصوب در ایران و در سطح جهانی و همچنین مقالات ،کتب و نتایج تحقیقات به روز میباشند و خوشبختانه ، اقيانوسي به نام اينترنت در اختيار همگان است و به راحتي ، در هر ساعت از شبانه روز مي توانند ، از اين اقيانوس بهره برند اما بدليل آشنایی کم به غواصي در آن ، ممکن است در مجموعه اي از اطلاعات ناقص ، نامربوط به موضوع و ... گم شوند لذا معاونت آموزش پژوهکشده حقوق از کلیه علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه و آشنایی با روشهای مؤثر جستجو در اینترت دعوت بعمل می آورد:

کارگاه آموزشی روشهای تحقیق و جستجو در اینترنت (ویژه حقوقدانان)

مدرس کارگاه
    جناب آقای سید محمد حسن میردامادی (کارشناس ارشد حقوق بین الملل و متخصص امور رایانه)

مخاطبان کارگاه
    •    دانشجویان و دانش آموختگان کلیه مقاطع رشته حقوق
    •    پژوهشگران و محققان حقوقی

زمان برگزاری
    چهارشنبه 30/ مهر /93
    از ساعت 16 الی 19

محل برگزاری
    تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک 5

اهم سرفصل های کارگاه
    •    شيوه هاي جستجو
    •    بدست آوردن اطلاعات ، طبقه بندي آن
    •    ذخيره سازي آدرس ها ، بهره وري از متون و ذخيره سازي آنها
    •    شيوه نت برداري از اينترنت
    •    شيوه کتاب سازي و ...

هزینه شرکت در این کارگاه پنجاه هزار تومان (50هزار تومان) می باشد.
    داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

* در این کارگاه دانشپژوهان گرامی از امکان استفاده از سیستم wifi پژوهشکده برخوردار خواهند بود.

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان
      شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان
       بنام: موسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 174 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses.sdil@gmail.com با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی موسسه گواهینامه اعطا می گردد.

28190493