تاریخ انتشار : 22 اردیبهشت 1394 15:49

پژوهشکده شورای نگهبان منتشر کرد

کتاب «تحلیل مبانی نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران»

کتاب «تحلیل مبانی نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران؛ مبتنی بر اصول قانون اساسی» توسط انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان منتشر شد.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با توجه به این که قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران غنی ترین تجربه اجتهادی در حوزه فقه سیاسی و حکومتی بر پایه مکتب اهل بیت(ع) است، لذا تحلیل مبانی نظام برآمده از قانون اساسی، با استناد به منابع فقهی و کلامی از ضروریات تالیف این اثر ارزشمند است.

این کتاب که حاصل تحقیق و نگارش نشست های علمی آیت الله عباس کعبی در پژوهشکده شورای نگهبان است، سعی در تحلیل فقهی-کلامی اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشته است. جلد اول این کتاب که هم اکنون منتشر شده، به تحلیل مبانی مقدمه قانون اساسی و اصول اول تا هفتم اختصاص یافته است.

این کتاب در 483 صفحه و با قیمت 22000 تومان توسط انتشارات پژوهشکده شورای نگهبان به چاپ رسیده و به جامعه علمی عرضه می شود.