تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1394 15:9

نماینده مردم تهران در مجلس:

در رسیدگی به پرونده های فساد اقتصادی نباید اطاله دادرسی شود

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه رسیدگی به پرونده های فساد اقتصادی نباید با اطاله دادرسی همراه شود، گفت: قوه قضائیه در اسرع وقت به این موارد رسیدگی کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، علی زاکانی در حاشیه نشست دانشجویی "مبارزه با مفاسد اقتصادی" در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تحرک قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده های مفاسد اقتصادی بیشتر شده اما انتظار بیشتری در این حوزه وجود دارد و باید اطاله دادرسی در این حوزه کمتر شده و با سرعت به موضوعات رسیدگی شود.

زاکانی با اشاره به روحیه حقیقت جویی و عدم وابستگی در دانشجویان، گفت: استقلال و عدالت خواهی دانشجویان باعث می شود که این قشر در این دوره از زندگی خود تلفیقی از عقلانیت و شور و نشاط باشند.

وی افزود: این ویژگی سبب می شود عده ای چشم طمع به این ظرفیت داشته باشند که مواجه با این امر بستگی به خود دانشجو و همچنین جریان و جنبش های دانشجویی دارد که مسیر را به خوبی هدایت کنند و در دام سودجویان نیفتند.

زاکانی تصریح کرد: دانشجو برای اینکه در دام جریان های فرصت طلب نیفتد، باید از موضع مطالبه به مسائل نگاه کند که در این صورت تبدیل به عناصر فعال شده و می تواند کشور را در رسیدن به آینده درخشان کمک کند.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در خصوص مذاکرات هسته ای نیز تأکید کرد: این مذاکرات علاوه بر تأمین عزت و منافع عمومی مردم ایران باید با شفاف سازی طرف مقابل در خصوص تعهداتی که می دهد همراه بوده و ضمانت اجرایی لازم را داشته باشد.

زاکانی خاطرنشان کرد: در این توافق باید از بازرسی های نامتعارف به ویژه از اماکن نظامی و غیراتمی پرهیز شده و به گونه ای باشد که کشور در مسیر توسعه باشد.

28190493