فیلم کارگاه آموزشی اولین‌ها در زمان اقامه دعوا و دفاع از دعوا

فیلم کارگاه آموزشی اولین‌ها در زمان اقامه دعوا و دفاع از دعوا

خرید

توضیحات:

اولین‌ها همیشه جذاب هستند؛ صرف‌نظر از شیرینی یا تلخی آن. اولین نگاه، اولین پیروزی، اولین شادی، اولین شکست، اولین اقامه دعوا، اولین دفاع از دعوا، اولین خرید خوب، اولین سفر، اولین سوغات، اولین هدیه، اولین ضربه. اینها و هزاران دست از این موارد دائما توجه ما را به خود جلب می‌کنند. در هر امری ایجاب می‌کند متصدی هر مسئولیت، اولین اقدام و عمل خود را شناسایی و به آن عمل کند. چه اینکه این شناخت وعمل، تفوق و برتری فرد را به ارمغان می‌آورد. در بادی امر شاید در عالم تئوري و ثبوتی با آن چه در عالم اثباتی و عمل مشاهده می‌شود، اندک مغایرتی داشته باشد. عالم حقوق از قاعده فوق مستثنی نیست. استلزام هر حقوقدان و وکیل و قاضی و مشاور در امر حقوقی برای احقاق حق و ابطال باطل و نیل به عدالت، شناخت اولین‌ها در اولین اقدام می‌باشد. در دادرسی که سخن از عالم اثبات بوده این موضوع مهم بوده که در مقاطع و مراحل مختلف دادرسی اولین عمل چه بوده و به چه نحو باید اقدام نمود؟ در این رابطه واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش، کارگاه آموزشی اولین‌ها در زمان اقامه دعوا و دفاع از دعوا را برگزار کرد.

مدرس کارگاه:

جناب آقای دکترحسن فضلی (مستشار دادگاه تجدید نظر استان تهران، رئیس شعبه 25 دادگاه عمومی (حقوقی) تهران)

اهم سرفصل‌های کارگاه:

• اولین اقدام: شناخت برتری قانون ماهوی بر قانون شکلی یا قانون شکلی بر قانون ماهوی در عمل
  • اولین وظیفه اشخاص در خصوص موضوعات فوق
  • اولین اقدام در اقامه دعوی