خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / شکایت نسبت به آرای دادگاه حقوقی

شکایت نسبت به آرای دادگاه حقوقی

کارگاه آموزشی شکایت نسبت به آرای دادگاه حقوقی

واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش، کارگاه آموزشی شکایت نسبت به آرای دادگاه حقوقی را برگزار می‌نماید.

جناب آقای دکتر حسن فضلی (مستشار دادگاه تجدید نظر استان تهران، رئیس شعبه ۲۵ دادگاه عمومی (حقوقی) تهران)

• قضات
  • وکلا و کارآموزان
  • داوران
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • مدیران حقوقی شرکت های خصوصی و دولتی
  • نمایندگان حقوقی
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

پنجشنبه             ۱۷/بهمن/۹۸                    ساعت ۹ تا ۱۷

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

* شهریه‌ شرکت در این کارگاه دو میلیون و هفتصد هزار ریال (۲٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۱۰/۱۱/۹۸ شهریه‌ شرکت در کارگاه دو میلیون و چهار صدو سی هزار ریال (۲٫۴۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ شرکت در کارگاه دو میلیون و سیصد هزار ریال (۲٫۳۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید.

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‎های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴ *۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

توجه: این کارگاه‌ در حال ثبت‌نام است. در صورتی که به حد نصاب نرسد، مبلغ پرداختی به شما برگشت داده می‌شود.

ثبت‌نام