چهارشنبه , خرداد ۲۹ ۱۳۹۸
faen
خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / قرارداد های تجاری بین المللی (جوینت ونچر، تأمین کالا، لیسانس، واسطه گری، نمایندگی، فرانشیز، توزیع و …)

قراردادهای تجاری بین‎المللی – پیشرفته

تنظیم قراردادهای بین‎المللی در دنیای کنونی از موضوعات غیرقابل اجتناب در روابط بازرگانی است که البته پیچیدگی‌های فراوانی نیز در این زمینه وجود دارد. چگونگی تنظیم یک قرارداد بین‎المللی بر پایه‌ی رعایت منافع طرفین، داشتن آگاهی کامل در قبول تعهدات مندرج در قرارداد، شیوه‌ها و مهارت‌های مذاکره از مواردی است که دقت و احاطه بر آن کاملاً ضروری تلقی می‌گردد. در این راستا واحد آموزش پژوهشکده‌ حقوق، کارگاه آموزشی «قراردادهای تجاری بین‎المللی» را برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر مجتبی اصغریان ( استاد دانشگاه، متخصص قراردادهای نفت و گاز، مشاور مؤسسه داوری بین‎المللی لاهه)

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران حقوقی
  • داوران
  • مدیران ارشد حقوقی، مالی و بازرگانی شرکت‌ها
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته‌ی حقوق (مقاطع ارشد و دکتری)

جمعه                 ۲۸ / تیر / ۹۸    ساعت ۹ تا ۱۷

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصلهای کارگاه:

به زودی اعلام می‌شود.

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه دو میلیون و هفتصد هزار ریال (۲٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‎نام قطعی تا تاریخ ۲۱/۰۴/۹۸ شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و چهارصد و سی هزار ریال (۲٫۴۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‎نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و سیصد هزار ریال (۲٫۳۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‎نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴ *۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

ثبت‌نام