خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / آیین دادرسی مالیاتی در مراجع قضایی و شبه‌قضایی

آیین دادرسی مالیاتی در مراجع قضایی و شبه‌قضایی

کارگاه آموزشی آیین دادرسی مالیاتی در مراجع قضایی و شبه‌قضایی

واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش، کارگاه آموزشی آیین دادرسی مالیاتی در مراجع قضایی و شبه‌قضایی را برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر وحید آگاه (عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و وکیل پایه یک دادگستری)

• کارآموزان وکالت و وکلا
  • مشاوران حقوقی
  • سردفتران
  • مشاوران مالیاتی
  • مودیان مالیاتی
  • دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌ی حقوق

پنجشنبه       ۲۲ / خرداد / ۹۹       ساعت ۹ تا ۱۷

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

به زودی اعلام می‌شود.

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه سه میلیون ریال (۳٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۱۵/۰۳/۹۹ شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و هفتصد هزار ریال (۲٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و پانصد و پنجاه هزار ریال (۲٫۵۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‌باشد.