یکشنبه , فروردین ۱۷ ۱۳۹۹
faen
خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / اصول حقوقی حاکم بر اداره و تقسیم اراضی و املاک

اصول حقوقی حاکم بر اداره و تقسیم اراضی و املاک

کارگاه آموزشی اصول حقوقی حاکم بر اداره و تقسیم اراضی و املاک

واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش، کارگاه آموزشی اصول حقوقی حاکم بر اداره و تقسیم اراضی و املاک را برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر نصیر مشایخ ( استاد دانشگاه، عضو هیئت مدیره کانون سردفتران استان البرز)

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • سردفتران و مشاوران املاک و مستغلات
  • بازپرسان، دادیاران و کارآموزان قضایی
  • کارشناسان و مدیران حقوقی بانک‌ها
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته حقوق

پنجشنبه    ۲۴ / خرداد /۹۹    ساعت ۹ تا ۱۷

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

به زودی اعلام می‌شود.

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه سه میلیون ریال (۳٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۱۷/۰۳/۹۹ شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و هفتصد هزار ریال (۲٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ی شرکت در کارگاه دو میلیون و پانصد و پنجاه هزار ریال (۲٫۵۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‌نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

ثبت‌نام

چنانچه تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در کارگاه به حد نصاب نرسد، کارگاه برگزار نشده و به‌جای ثبت‌نام صورت گرفته، حق شرکت در کارگاه دیگری به افراد ثبت‌نام‌کننده داده خواهد شد؛ در غیراین‌صورت مبلغ پرداختی به شما برگشت داده می‌شود.