خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / بررسی اراضی منابع طبیعی و موات و شیوه اعتراض به برگه تشخیص در این خصوص

بررسی اراضی منابع طبیعی و موات و شیوه اعتراض به برگه تشخیص در این خصوص

واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش، کارگاه آموزشی بررسی اراضی منابع طبیعی و موات و شیوه اعتراض به برگه تشخیص در این خصوص را برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر نصیر مشایخ (استاد دانشگاه، عضو هیئت مدیره کانون سردفتران استان البرز)

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • سردفتران و مشاوران املاک و مستغلات
  • بازپرسان، دادیاران و کارآموزان قضایی
  • کارشناسان و مدیران حقوقی بانک‌ها
  • شاغلان در شعب بانک‌ها
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته حقوق

دوشنبه    ۱۲ / اسفند /۹۸    ساعت ۱۴ تا ۱۸

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

*شهریه‌ شرکت در این کارگاه یک میلیون و پانصد هزار ریال (۱٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۰۵/ ۱۲/۹۸ شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون سیصد و پنجاه هزار ریال(۱٫۳۵۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و دویست و هشتاد هزار ریال (۱٫۲۸۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‌نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

توجه: این کارگاه‌ در حال ثبت‌نام است. در صورتی که به حد نصاب نرسد، مبلغ پرداختی به شما برگشت داده می‌شود.

ثبت‌نام