تازه‌های پایان‌نامه‌های فارسی تیر 1401

شماره رساله

عنوان – پديدآور – مشخصات

۶۳۲ اسباب تملک در حقوق ايران و آمريکا/ زينب فرزي زاده.- به راهنمايي محمدرضا مرندي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد گرمي، رشته حقوق خصوصي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۶۳۳ بررسي انتقادي رابطه اخلاق و حقوق در مدرنيته/ علي داودي.- به راهنمايي محمدتقي يوسفي با مشاوره يارعلي کرد فيروزجايي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه باقرالعلوم، دانشکده معارف، فلسفه و کلام اسلامي، رشته فلسفه دين) ؛ ‎۱۳۹۵.
۶۳۴ بررسي حقوق حمايتي کودکان کار در حقوق موضوعه ايران و اسناد بين المللي/ مرضيه خزايي.- به راهنمايي محمدرضا مجتهدي با مشاوره سيدحسين ملکوتي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه تبريز، دانشکده حقوق و علوم اجتماعي، رشته حقوق عمومي) ؛ ‎۱۳۹۲.
۶۳۵ حقوق بشر و فرايند جهاني شدن قضايي/ ريحانه بيگدلي.- به راهنمايي اميرحسين رنجبريان با مشاوره اميرساعد وکيل.- کارشناسي ارشد (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۷.
۶۳۶ حقوق گردشگران خارجي از منظر حقوق بين الملل/ مهدي طرلاني.- به راهنمايي مجتبي انصاريان با مشاوره حاتم صادقي زيازي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه پيام نور تهران، واحد پاکدشت، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۸.
۶۳۷ بررسي تحليلي حقوق تربيتي کودک با تاکيد بر حقوق تربيتي کودک در نظام آموزشي ايران/ معصومه اميري.- به راهنمايي يحيي قائدي با مشاوره غلامرضا حسين نژاد؛ سعيد ضرغامي.- دکتري (دانشگاه خوارزمي، دانشکده علوم تربيتي و روانشناسي، رشته تاريخ و فلسفه آموزش و پروررش) ؛ ‎۱۳۹۳.
۶۳۸ جرم انگاري تجاوزات به حقوق شهروندي/ فاروق يزداني آزاد.- به راهنمايي سيدمنصور ميرسعيدي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق) ؛ ‎۱۳۹۱.
۶۳۹ گستره مصونيت هاي ديپلماتيک در موارد نقض حقوق بشر/ جاويد صفدري شربياني.- به راهنمايي علي قاسمي با مشاوره سيدطه موسوي ميرکلايي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، دانشکده پيشگيري از جرم و اصلاح و تربيت، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۷.
۶۴۰ مقايسه حقوق زنان از منظر نظام بين المللي حقوق بشر در حقوق ايران و کشورهاي اسکانديناوي/ سيده عاطفه سيف السادات.- به راهنمايي عبدالکريم شاحيدر.- کارشناسي ارشد (دانشگاه پيام نور خوزستان، مرکز پيام نور دزفول، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۸.
۶۴۱ حقوق جنين از منظر حقوق عمومي و خصوصي در فقه و حقوق موضوعه/ مهدي مظفري.- به راهنمايي حسين شفيعي فيني با مشاوره امير وطني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه خوارزمي، رشته حقوق) ؛ ‎۱۳۹۱.
۶۴۲ حقوق شهروندي در قوانين داخلي و منابع فراملي/ حسين رضازاده.- به راهنمايي سيديزداله طاهري نسب با مشاوره علي جمادي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۰.
۶۴۳ حقوق شهروندي غيرمسلمين در کشورهاي اسلامي بر اساس قوانين اسلام و اعلاميه جهاني حقوق بشر/ سجاد باقري.- به راهنمايي سيدمحمد حسيني با مشاوره عزيزاله فهيمي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي،واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق) ؛ ‎۱۳۹۲.
۶۴۴ ديدگاه قرآن و سنت در رابطه با حقوق فطري و قراردادي اقليت هاي مذهبي/ رقيه خدمتکار آراني.- به راهنمايي ماشاالله جشني با مشاوره عباس زراعت.- کارشناسي ارشد (دانشگاه کاشان، دانشکده علوم انساني، رشته الهيات و معارف اسلامي) ؛ ‎۱۳۹۰.
۶۴۵ مباني نظري تفاوت حقوق زن و مرد در اسلام/ احمدعلي نيازي.- دکتري (دانشگاه جامعه المصطفي العالميه، پژوهشکده حکمت و دين پژوهي) ؛ ‎۱۳۹۵.
۶۴۶ پست مدرنيسم و حقوق بين الملل: نقدي بر اعتبار بخشي به سياليت حقوق بين الملل/ احسان سپه وند.- به راهنمايي رضا موسي زاده با مشاوره علي محمودي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه روابط بين الملل وزارت امورخارجه، دانشکده ديپلماسي و سازمان هاي بين المللي) ؛ ‎۱۳۹۹.