تازه‌های کتاب‌های فارسی شهریور 1401

رکورد

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۹۶۲ K‎ ۳۲۵۹/۵‎ /ظ‎۲‎ج‎۹ جنسيت و منع تبعيض در آموزش رويکرد نظام بين المللي حقوق بشر/ فرانک ظهيري؛ با ديباچه سيدقاسم زماني.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۶۳ HV‎ ۴۷۰۸‎ /و‎۲‎ح‎۸ حمايت از حقوق حيوانات (پنج گفتار از پروفسور راب وايت)/ ترجمه و تحقيق محمدحسين رمضاني قوام آبادي، شراره ابطحي.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۶۴ HV‎ ۶۲۵۰‎ /م‎۵‎الف‎۴ از رنجي که مي بريم: خشونت عليه زنان در نظام بين المللي حقوق بشر/ علي مشهدي، موسي کرمي، احسان شکيب نژاد.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۶۵ KMH‎ ۴۴۰‎ /م‎۳‎گ‎۴ گزيده آراي داوري مرکز داوري اتاق بازرگاني ايران، جلد چهارم (۱۳۹۶-۱۳۹۸)/ به اهتمام محسن محبي؛ [براي] مرکز داوري اتاق بازرگاني ايران.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۶۶ KMH‎ ۳۸۰۰‎ /پ‎۹‎ح‎۷ حقوق جزاي اختصاصي: جرايم عليه تماميت جسماني اشخاص/ حسن پوربافراني.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۶۷ KZ‎ ۶۳۱۰‎ /ص‎۲‎س‎۹ سيستم عدالت کيفري بين المللي: ساختار، کاستي ها و چالش ها/ نگارش مهدي رضا صادقي؛ با ديباچه سيدقاسم زماني.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۶۸ KZ‎ ۶۴۷۱‎ /ح‎۸ حمايت از اشخاص در زمان وقوع بلايا: متن و شرح مواد پيش نويس مصوب کميسيون حقوق بين الملل/ گردآوري و ترجمه مهدي عبدالمالکي … [ و ديگران].- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۶۹ K‎ ۱۴۰۱‎ /س‎۲‎م‎۲ مالکيت فکري و حقوق ايده ها/ کورت م. ساندرز؛ ترجمه حميد قنبري.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۷۰ HV‎ ۸۰۷۹‎ /ب‎۲‎م‎۲ مباني نظري حقوق مبارزه با پولشويي (ابعاد ملي و بين المللي)/ محمود باقري، سعيد رحماني؛ [براي] معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۷۱ KMH‎ ۹۳۷‎ /ص‎۲‎ح‎۷ حقوق معاملات اعتباري اوراق بهادار/ محمد صادقي.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۷۲ KMH‎ ۹۴۰‎ /ق‎۴‎م‎۲ مباحث کاربردي حقوق دعاوي بانکي: (معاملات داراي حق وثيقه؛ نحوه اجرا و تملک؛ صدور اجراييه و نحوه شکايت از عمليات اجرايي در مراجع ثبتي؛ دعاوي حقوقي مرتبط با تملک اسناد وثيقه اي در محاکم دادگستري)/ تاليف حسين قربانيان.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۷۳ KZ‎ ۱۲۶۹‎ /م‎۸‎ح‎۷ حق تعيين سرنوشت در حقوق بين الملل و مناسبات آن با دموکراسي/ امينه مويديان.- تهران: پژوهشکده حقوققي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.