تازه‌های پایان‌نامه‌های فارسی بهمن 1400

شماره رساله

عنوان – پديدآور – مشخصات

۹۷۱ تحول مفهومي شناسائي دولت در حقوق بين الملل/ محمدمهدي صادقي.- به راهنمايي مسعود راعي دهقي با مشاوره ليلا رئيسي.- دکتري (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد نجف آباد، دانشکده حقوق، الهيات و معارف اسلامي، رشته حقوق بين الملل عمومي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۴۹۶ مقايسه سبک زندگي در زندانيان جرايم جنسي و زندانيان قتل با افراد عادي جامعه/ نسيم وقاري ديزجگان.- به راهنمايي مسعود بيرانوند.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد شهرقدس، دانشکده علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۴۹۷ پيشگيري از بزهکاري و اصلاح بزهکار در حقوق ايران/ عبدالحسين بهشتي پور.- به راهنمايي حميد قربان پور.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد بندرلنگه، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۴۹۸ مباني برابري حقوق زن و مرد در ايران و اروپا/ مريم علي محمدي.- به راهنمايي مهدي شيخ محمودي با مشاوره محمدتقي کريم پور آل هاشم.- کارشناسي ارشد (دانشگاه موسسه آموزش عالي شفق، دانشکده علوم انساني، رشته حقوق خصوصي) ؛ ‎۱۳۹۸.
۴۹۹ بررسي حصري يا تمثيلي بودن حقوق عيني/ کبري صفري.- به راهنمايي رحيم پيلوار.- کارشناسي ارشد (دانشگاه تهران، پرديس فارابي، دانشکده حقوق، رشته حقوق ثبت اسناد و املاک) ؛ ‎۱۳۹۶.
۵۰۰ تحليل جرايم زيست محيطي و پيشگيري از آن در جرم شناسي فرهنگي سبز/ سحر کريم نيا.- به راهنمايي شهلا معظمي؛ تهمورث بشيريه.- دکتري (دانشگاه تهران، پرديس بين المللي کيش، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۴۰۰.
۵۰۱ بررسي تاثير حقوق نرم بر تعهدات حقوق بشري دولت ها/ محمدعلي پرناک.- به راهنمايي علي قاسمي با مشاوره سيدطه موسوي ميرکلائي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۸.
۵۰۲ تاثير حقوق بنيادين بر حقوق خصوصي/ سودابه ميهن خواه.- به راهنمايي حسن مرادزاده با مشاوره محمدرضا اميرمحمدي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه شهيد باهنر، دانشکده حقوق و الهيان، گروه معارف اسلامي و حقوق، رشته حقوق خصوصي) ؛ ‎۱۳۹۲.
۵۰۳ بررسي تطبيقي حقوق زن در ايران باستان و حقوق موضوعه/ سيدمنصور حسيني.- به راهنمايي محمدحسين باقري خوزاني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد بندرانزلي، رشته حقوق عمومي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۵۰۴ بررسي ارتباط حقوق شهروندي و حقوق پناهندگي/ بتول ابراهيمي کوشالي.- به راهنمايي محمد جلالي با مشاوره محسن عبداللهي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق، رشته حقوق عمومي) ؛ ‎۱۳۹۱.
۵۰۵ رابطه حقوق پناهندگي و حقوق بين الملل بشر/ علي اکبر کاشاني.- به راهنمايي زينب اصغري با مشاوره عبداله عابديني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد صفادشت، دانشکده علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۶.
۵۰۶ کنوانسيون حقوق معلولان از منظر حقوق بين الملل/ آزاده جانقربان.- به راهنمايي منوچهر توسلي نائيني با مشاوره ليلا رئيسي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه موسسه آموزش عالي شهيد اشرفي اصفهاني، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۸۹.
۵۰۷ حقوق زندانيان از منظر حقوق بين الملل/ سيدحسين فروتن.- به راهنمايي اميرساعد وکيل با مشاوره عباس منتهايي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۲.
۵۰۸ بررسي تطبيقي حقوق و تکاليف زنان در خانواده از منظر فقه و حقوق/ عهديه رحماني پرچيکلايي.- به راهنمايي حبيب اله چوپاني مرسي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد بهشهر، رشته حقوق خصوصي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۵۰۹ مطالعه استقلالي حقوق کيفري در مقابل حقوق مدني/ خجسته گودرزي.- به راهنمايي ارسلان کوشا.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد نورآباد ممسني، دانشکده تحصيلات تکميلي، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۵۱۰ مبناي مشترک حقوق بشر و حقوق محيط زيست از نظر تا عمل/ حسين رضازاده.- به راهنمايي عباسعلي کدخدائي با مشاوره سيدفضل اله موسوي؛ سيدباقر ميرعباسي.- دکتري (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل عمومي) ؛ ‎۱۳۹۸.