تازه‌های پایان‌نامه‌‌های فارسی تیر 98

شماره رساله

عنوان – پديدآور – مشخصات

۹۱۹ حق دسترسي به وکيل در مرحله تحقيقات مقدماتي در رسيدگي هاي قضايي در پرتو نظام حقوق کيفري بين المللي و نظام حقوق کيفري ايران/ محمدرضا زماني درمزاري.- به راهنمايي فتح الله رحيمي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران شمال، دانشکده علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۷.
۹۲۰ مباني و جلوه هاي حقوق بزه ديده و متهم در عدالت انتقالي/ مرضيه ديرباز.- به راهنمايي جعفر يزديان جعفر ي؛ علي حسين نجفي ابرندآبادي.- دکتري (دانشگاه کاشان، دانشکده علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق کيفري و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۹۲۱ زمينه هاي قضايي افزايش جمعيت کيفري زندان (مطالعه ي کيفري حوزه ي قضايي شهر کرمان)/ حسين پورمحي آبادي.- به راهنمايي سعيد قماشي؛ علي حسين نجفي ابرندآبادي با مشاوره داريوش بوستاني.- دکتري (دانشگاه کاشان، دانشکده علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۹۲۲ سياست جنايي سازمان ملل در برابر بزهکاري کودکان و نوجوانان در سنجه تعليمات جرم شناسي/ فريده موسوي تبريزي.- به راهنمايي علي حسين نجفي ابرندآبادي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه مفيد، دانشکده حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۹۲۳ نظام حقوقي سلب آزادي در ايران و مقررات بين المللي/ محمدمهدي برغي.- به راهنمايي نسرين مهرا با مشاوره علي حسين نجفي ابرندآبادي؛ علي صفاري.- دکتري (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، رشته حقوق کيفري و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۹۲۴ نقش رويه قضايي بين المللي در توسعه حقوق بين الملل درياها/ علي صابرنژاد علويان.- به راهنمايي مرتضي نجفي اسفاد با مشاوره سيدقاسم زماني؛ همايون حبيبي.- دکتري (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم تحقيقات، دانشکده حقوق، الهيات و علوم سياسي، گروه حقوق عمومي و بين الملل، رشته حقوق بين الملل عمومي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۹۲۵ تاثير تقصير زيان ديده بر مسئوليت دولت در حقوق بين الملل/ وحيد بذار.- به راهنمايي سيدقاسم زماني با مشاوره همايون حبيبي؛ پوريا عسکري.- دکتري (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل عمومي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۹۲۶ تاثير اختلافات زيست محيطي – تجاري بر يکپارچگي حقوق بين الملل/ فاطمه رضائي پور.- به راهنمايي ژانت اليزابت بليک؛ محمدحسين رمضاني قوام آبادي با مشاوره صادق ضيايي بيگدلي؛ حسين شريفي طرازکوهي.- دکتري (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۸.