تازه‌های پایان‌نامه‌های فارسی خرداد 99

شماره رساله

عنوان – پديدآور – مشخصات

۹۴۷ مباني تدوين الگوي اسلامي ايراني سياست جنايي/ مهدي خاقاني اصفهاني.- به راهنمايي محمدعلي حاجي ده آبادي با مشاوره عادل ساريخاني؛ محمدخليل صالحي.- دکتري (دانشگاه قم، دانشکده حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۲.
۹۴۸ چالش هاي پيش روي حق هاي بزه ديده در ديوان جنايي بين المللي/ ندا نيازمند.- به راهنمايي مهرداد رايجيان اصلي با مشاوره محمدمهدي ساقيان.- دکتري (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق، گروه حقوق جزا و جرم شناسي، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۹۴۹ روش فهم متون حقوق جزاي اماميه/ محمدرضا ظفري.- به راهنمايي عادل ساريخاني با مشاوره احمد بهشتي؛ محمدعلي حاجي ده آبادي.- دکتري (دانشگاه قم، دانشکده حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۳.
۹۵۰ اجراي قانون اهم در قانون مجازات اسلامي جديد به عنوان يکي از موانع مسئوليت کيفري/ حسين زمانيان.- به راهنمايي علي محبي با مشاوره شهرداد دارابي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد همدان، دانشکده علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۹۵۱ جرم انگاري افراطي در تطبيق با نظام تقنيني ايران/ غلامرضا سلطانفر.- به راهنمايي هوشنگ شامبياتي با مشاوره علي آزمايش.- دکتري (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق، گروه حقوق کيفري و جرم شناسي، رشته حقوق کيفري و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۹۵۲ خشونت در ورزش در تطبيق با اصول جرم شناسي و جزا/ عباس جديدي.- به راهنمايي بهروز گلپايگاني با مشاوره سيدرضا ميري.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۲.
۹۵۳ مطالعه تطبيقي نيت مجرمانه در حقوق کيفري ايران، انگلستان و محاکم کيفري بين المللي/ عباس محمدخاني.- به راهنمايي حسين ميرمحمدصادقي با مشاوره محمدعلي اردبيلي؛ نسرين مهرا.- دکتري (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق) ؛ [‎۱۳۹۰].
۹۵۴ بازتوزيع اختيارات قضايي در نظام رسيدگي کيفري ايران/ علي افراسيابي.- به راهنمايي محمدخليل صالحي با مشاوره محمدعلي حاجي ده آبادي.- دکتري (دانشگاه قم، دانشکده حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۵.
۹۵۵ تعيين مجازات ها در قانون مجازات اسلامي ۱۳۹۲ در پرتو معيارهاي سياست کيفري/ علي باقرپور آذريان.- به راهنمايي سيدعلي آزمايش با مشاوره منصور رحمدل.- دکتري (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد امارات متحده عربي، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۸.
۹۵۶ نظم عمومي فراملي و حقوق بين الملل/ محمد شريف.- به راهنمايي مهدي زاهدي با مشاوره علي آزمايش؛ داوود هرميداس باوند.- دکتري (دانشگاه علامه طباطبايي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق بين الملل) ؛ ‎۱۳۹۲.
۹۵۷ عدالت پيشگيرنده: مباني نظري، فرايندهاي حقوقي بررسي تطبيقي حقوق ايران، آمريکا و فرانسه/ محمد اسماعيلي.- به راهنمايي عباس شيري با مشاوره علي خالقي؛ فيروز محمودي جانکي.- دکتري (دانشگاه تهران، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۶.
۹۵۸ رعايت موازين حقوق بشري در مقابله جامعه بين المللي با جرايم سازمان يافته/ شکوفه پورحسن.- به راهنمايي حسن سواري با مشاوره حسين شريفي طرازکوهي؛ جواد طهماسبي.- دکتري (دانشگاه پيام نور، مرکز تحصيلات تکميلي تهران) ؛ ‎۱۳۹۳.
۹۵۹ بررسي حقوقي و ريشه هاي فرهنگي ناقص سازي جنسي زنان (مطالعه موردي: شهرستان بندرلنگه)/ زينب احمدي.- به راهنمايي راحله سيدمرتضي حسيني با مشاوره اعظم مهدي پور.- کارشناسي ارشد (دانشگاه خوارزمي، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته مطالعات زنان (حقوق زن در اسلام)) ؛ ‎۱۳۹۵.
۹۶۰ صلاحيت دادگاه هاي ملي و بين المللي در رسيدگي به اعمال ارتکابي داعش/ شب بو خضري.- به راهنمايي محمدعلي اردبيلي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه غير دولتي ـ غير انتفاعي طبرستان، دانشکده علوم انساني، گروه حقوق، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۷.
۹۶۱ ادغام شرکت ها در حقوق ايران و انگلستان/ محمد محمدي نيک.- به راهنمايي علي زارع با مشاوره محمدرضا پاسبان.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد علوم تحقيقات، رشته حقوق خصوصي) ؛ ‎۱۳۹۳.
۹۶۲ حمايت از آفرينش هاي تبليغاتي در پرتوي حقوق مالکيت فکري/ ناهيد عطرچين.- به راهنمايي هادي وحيد با مشاوره باقر انصاري.- کارشناسي ارشد (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، رشته حقوق مالکيت فکري) ؛ ‎۱۳۹۳.
۹۶۳ بررسي چالش هاي تقنين امر به معروف و نهي از منکر با مطالعه ميداني/ حامد مدانلو جويباري.- به راهنمايي احمد رمضاني.- کارشناسي ارشد (دانشگاه علم و فرهنگ، دانشکده علوم انساني، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۸.