تازه‌‌های کتاب‌های فارسی اردیبهشت 99

رکورد

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۵۵۰ HV‎ ۶۰۲۶‎ /ف‎۴‎گ‎۵ جرم‌شناسي نظري/ تاليف ريموند گسن؛ ترجمه مهدي کي نيا.- تهران: مجد، ‎۱۳۷۴.
۱۰۵۵۱ JZ‎ ۵۰۰۷‎ /۳ /ه‎۸‎م‎۳ مجموعه مقالات همايش نقش شوراي اقتصادي و اجتماعي در تحقق اهداف منشور ملل متحد (۲۷ بهمن ۱۳۹۵)/ گردآوري انجمن ايراني مطالعات سازمان ملل متحد.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۸.
۱۰۵۵۲ م K‎ ۳۵۸۴‎ /۶ /د‎۲‎ف‎۴ فرهنگ حقوق محيط زيست/ فرهاد دبيري.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۸.
۱۰۵۵۳ KZ‎ ۶۲۸۰‎ /الف‎۲‎ن‎۷ نقش قاضي بين المللي در انساني شدن حقوق بين الملل/ رقيه ابراهيمي؛ با ديباچه حسين شريفي طرازکوهي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۸.
۱۰۵۵۴ K‎ ۱۹۰۰‎ /آ‎۴‎ت‎۶ تضمين حق تامين اجتماعي در نظام حقوق بين الملل/ علي آزاد دوين؛ با ديباچه سيدقاسم زماني.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۸.
۱۰۵۵۵ K‎ ۵۲۴۰‎ /ح‎۲‎ش‎۴ شرحي فشرده بر کنوانسيون پالرمو: مبارزه با جرايم سازمان يافته فراملي/ نويسنده محمد حبيبي مجنده.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۸.
۱۰۵۵۶ JC‎ ۵۷۱‎ /الف‎۵‎ح‎۷ حق بر شهر/ رضا اسلامي، فرانک عليزادگان.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۹.
۱۰۵۵۷ KMH‎ ۵۴۰‎ /ع‎۸‎ح‎۷ حقوق خانواده به زبان ساده، تحليلي و کاربردي/ حسين علائي، جعفر براتي، حسن شعبان نژاد.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۸.