خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / جنبه‌های حقوقی اعتبارات اسنادی و گشایش اعتبار

جنبه‌های حقوقی اعتبارات اسنادی و گشایش اعتبار

کارگاه آموزشی جنبه‌های حقوقی اعتبارات اسنادی و گشایش اعتبار

اعتبارات اسنادی اغلب در معاملات بین‌المللی به‌منظور اطمینان از دریافت مبالغ پرداختی مورد استفاده قرار می‌گیرد و یکی از خدماتی است که به موجب آن (بانک گشایش‌کننده) بنا به درخواست مشتری (متقاضی اعتبار / خریدار) و یا از طرف خود موظف می‌شود به‌منظور خرید یا سفارش کالا یا خدمات در مقابل اسناد مقرر و مطابق با شرایط اعتبار، پرداختی را به شخص ثالث (ذی‌نفع / فروشنده) یا به حواله‌کرد او انجام دهد یا به بانک دیگر اجازه پرداخت یا معامله دهد. به دلیل ماهیت معاملات بین‌المللی شامل عواملی همچون مسافت، تفاوت قوانین کشورها و …  اعتبارات اسنادی یک جنبه‌ی بسیار مهم در تجارت بین‌المللی شده است. در راستای پاسخگویی به درخواست دانش‌پژوهان گرامی و همچنین به منظور برطرف نمودن خلأهای موجود این حوزه، واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش دوره‌ی آموزشی کاربردی «جنبه‌های حقوقی اعتبارات اسنادی و گشایش اعتبار» را برگزار می‌نماید.

جناب آقای دکتر ما شاء الله بناء نیاسری ( مشاور حقوقی تجارت بین‌الملل )

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • مدیران و کارشناسان حقوقی بانک‌ها
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

سه شنبه       ۱۹ / آذر / ۹۸       ساعت ۹ تا ۱۷

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

• تعریف اعتبارات اسنادی
  • گردش کار اعتبارات اسنادی
  • مقررات ناظر به اعتبارات اسنادی تجاری در حقوق موضوعه
  • اقسام مهم اعتبارات اسنادی
  • تنوع ریسک‌ها و نحوه مدیریت ریسک‌ها در اعتبارات اسنادی تجاری
  • تجزیه‌وتحلیل روابط مطرح در اعتبار اسنادی تجاری
  • اصول بنیادین حاکم بر اعتبارات اسنادی
  • انواع اسناد لازم‌الارائه از سوی ذی‌نفع اعتبار و کارویژه‌های این اسناد
  • نوآوری‌های بانکداری اسلامی در عرصه قرارداد گشایش اعتبار (قرارداد بازپرداخت اعتبار)

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه دو میلیون ریال (۲٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۱۲/۰۹/۹۸ شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون وهشتصد هزار ریال (۱٫۸۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون وهفتصد  هزار ریال (۱٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید.)

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‌باشد.