خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / حقوق تضمین‌های بانکی و ضمانت‌نامه‌ها

حقوق تضمین‌های بانکی و ضمانت‌نامه‌ها

کارگاه آموزشی حقوق تضمین‌های بانکی و ضمانت‌نامه‌ها

ضمانت‌نامه بانکی تعهد یک بانک به پرداخت وجه مورد ضمانت (تا مبلغ مندرج در ضمانت‌نامه ) در صورت عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شخص ثالث (فروشنده یا متعهد انجام قرارداد) می‌باشد، ضمانت‌‌نامه‌های بانکی در سطح داخلی و بین‌المللی اقسام مختلفی دارند که حسب توافق طرفین، تنظیم و اجرا می‌شوند، امروزه ضمانت‌نامه بانکی به عنوان يكي از مهم‌ترين اسناد اعتباري، ازجمله ابزارهاي تجاري است كه در تعاملات اقتصادي كاربردهاي فراواني دارد. واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش به‌منظور آشنایی بیشتر با حقوق تضمین‌های بانکی و ضمانت‌نامه‌ها، کارگاهی در این زمینه برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر حسین قربانیان ( دکترای حقوق خصوصی، عضو هیئت علمی دانشگاه و مشاور حقوقی)

• کارآموزان و وکلا
  • مشاوران حقوقی
  • کارشناسن حقوقی بانکها
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

سه شنبه             ۲۸/ آبان /۹۸                    ساعت ۱۵ تا ۱۹

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

• ضمان و ضمانت‌نامه در حقوق ایران
  • مقررات بین‌المللی ضمانت‌نامه‌های بانکی با تأکید بر مقررات URDG758
  • نقش ضمانت‌نامه‌ها در قراردادهای تجاری بین‌المللی
  • شرایط و نحوه صدور ضمانت‌نامه‌ها
  • آشنایی با انواع ضمانت‌نامه‌های بانکی
  • حقوق و تعهدات طرفین درگیر در ضمانت‌نامه‌های بانکی
  • تطبیق مقررات بین‌المللی ضمانت‌نامه‌های بین‌المللی با مقررات موجود در رویه بانک‌های ایرانی
  • تحلیل چند نمونه از آرای صادره از محاکم

* شهریه‌ی شرکت در این کارگاه یک میلیون و هشتصد هزار ریال (۱٫۸۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۲۱/۰۸/۹۸ شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و ششصدوبیست هزار ریال (۱٫۶۲۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و پانصد و سی هزار ریال (۱٫۵۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید.)

به نام: موسسه مطالعات و پژوهش‎های حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‎توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴ *۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

ثبت‌نام