خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / دعاوی سرقفلی در رویه دادگاه‌ها

دعاوی سرقفلی در رویه دادگاه‌ها

کارگاه آموزشی دعاوی سرقفلی در رویه دادگاه‌ها

از آن‌جا که سرقفلی اولین بار در عرف پدیدار شد و در واقع مفهوم سرقفلی به نوعی زاده عرف است و حتی وجود سرقفلی در عرف علت اصلی پیش‌‌بینی آن در قانون بوده، بررسی سرقفلی به عنوان یک پدیده حقوقی عرفی در فرهنگ لغت که به مفهوم لغوی الفاظ می‌پردازد اجتناب‌ناپذیر است. در همین راستا واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش به دنبال آشنایی دانش‌پژوهان محترم با این فرایند، کارگاه آموزشی دعاوی سرقفلی در رویه دادگاه‌ها را برگزار می‌نماید:

جناب آقای مهدی زینالی (مؤلف، مدرس و متخصص دعاوی ملکی، وکیل پایه یک دادگستری)

• قضات و دادرسان
  • وکلا و کارآموزان
  • مشاوران حقوقی
  • صاحبان حق سرقفلی
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته حقوق

چهارشنبه            ۳۱ / اردیبهشت / ۹۹           ساعت ۱۱ تا ۱۵

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصلهای کارگاه:

به زودی اعلام می‌شود.

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه یک میلیون و هشتصد هزار ریال(۱٫۸۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۲۴/۰۲/۹۹ شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و ششصد و بیست هزار ریال (۱٫۶۲۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر و بیشتر از آن، شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و پانصد و سی هزار ریال (۱٫۵۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود. (جهت ثبت‌نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‎نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴ *۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.