فیلم کارگاه آموزشی آشنایی با اینکوترمز 2020

فیلم کارگاه آموزشی آشنایی با اینکوترمز 2020

خرید

توضیحات:

موضوع اینکوترمز تحویل کالا و انتقال ریسک و به تبع آن، فراهم ساختن تسهیلات تجاری در تجارت بین‌الملل است. استفاده از مقررات اینکوترمز در قراردادهای بین‌المللی به ویژه قراردادهای فروش، باعث می‌شود تعهدات هریک از طرفین قرارداد، در مباحثی همچون تشریفات گمرکی، صادرات، واردات، بیمه، هزینه‌های مرتبط با حمل و بازرسی کالا و … به طور شفاف بیان شده و در نتیجه کمتر شاهد بروز اختلافات حقوقی شویم.

مقررات اینکوترمز عموماً هر ده سال یک‌بار، بنا به نیاز و رویه‌های شکل‌گرفته بین تجار، مورد اصلاح و بازنگری قرار می‌گیرد. در آخرین نسخه از این مقررات که در سال 2020 منتشر شده است، تغییراتی به وجود آمده که موضوع این کارگاه آموزشی قرار گرفته است.

مدرس کارگاه:

جناب آقای دکتر حسین قربانیان ( دکترای حقوق خصوصی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه و مشاور حقوقی)

اهم سرفصل‌های کارگاه:

1. اهداف تدوين اينکوترمز (شرايط بازرگاني بین‌المللی) توسط اتاق بازرگاني بین‌الملل ICC
  2. تاريخچه شکل‌گیری اينکوترمز (شرايط بازرگاني بین‌الملل)
  3. نوآوری‌های اینکوترمز 2020
  4. شرح و تفسير اصطلاحات تجاري استانداردشده مختص حمل دريايي و آبراه­هاي داخلي در قراردادهاي بین‌المللی و قابل استفاده در شیوه‌های متنوع حمل‌ونقل در قراردادهاي بین‌المللی CIF،CFR، FAS، FOB ،DDP، DPU، DAP، CIP، CPT، FCA، EXW
  5. شرح و تفسير انواع بیمه‌نامه‌ها و ريسک‌هاي متصور در انتقال کالا از مبدأ تا مقصد و نحوه انتخاب نوع بيمه‌نامه مناسب در ترم‌هايCIF وCIP
  6. نتيجه‌گيری و تحليل ترم‌های بازرگاني بین‌المللی فوق و چگونگي انتخاب مناسب­ترين ترم بازرگاني در معاملات بین‌المللی

قیمت:

150000 تومان