سه شنبه , فروردین ۱۹ ۱۳۹۹
faen
خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / قواعد حاکم بر داوری داخلی (دوره مقدماتی)

قواعد حاکم بر داوری داخلی (دوره مقدماتی)

کارگاه آموزشی قواعد حاکم بر داوری داخلی (دوره مقدماتی)

در حقوق داوری داخلی به نحوه عمل داور، رأی داوری و اصول حاکم بر آن پرداخته می‌شود. نظر به اینکه مبنای رسیدگی داور یا داوران، قرارداد داوری است، داور یا داوران می‌بایست مقررات مربوط به داوری را رعایت نمایند. هرچه در رسیدگی از جمله اصل ابلاغ به موقع به طرفین، اصل رعایت حق دفاع و اصل بی‌طرفی را رعایت نمایند و رأی صادره نیز منطبق با قوانین موجد حق بوده و در خصوص موضوع داوری و در مدت مصرحه در قرارداد یا در صورت سکوت در ظرف مهلت مقرر قانونی صادر شده باشد و چناچه رأی داوری مخالف با قوانین موجد حق و موارد مصرحه در ماده ۴۸۹ قانون آیین دادرسی باشد، باطل و فاقد قابلیت اجرایی است. واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش به دنبال درخواست دانش‌پژوهان محترم، کارگاه آموزشی قواعد حاکم بر داوری داخلی (دوره مقدماتی) را برگزار می‌نماید:

سرکار خانم دکتر مائده چینی‌ساز ( مدرس دانشگاه، دبیر کل شورای عالی داوری مرکز، عضو هیئت مدیره وکلای استان البرز، عضو شورای آموزش مرکز وکلا)

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • بازپرسان، دادیاران و کارآموزان قضایی
  • دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته حقوق

پنج شنبه               ۱۱/ اردیبهشت /۹۹       از ساعت ۹ الی ۱۳

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵

اهم سرفصل‌های کارگاه:

1. انواع موافقتنامه داوری
  2. شرایط موافقتنامه داوری
  3. آثار موافقتنامه داوری
  4. شرایط داور و ضمانت اجرای آن
  5. تعیین داور، مدت داوری، حقوق و مسئولیت داور
  6. صلاحیت متقابل دادگاه و داور
  7. آیین داوری (طرح دعوی نزد داور، دستور موقت، زوال داوری، ادله)
  8. صدور رأی داوری
  9. اعتراض نسبت به رأی داور
  10. اجرای رأی داور

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه یک میلیون و هشتصد هزار ریال(۱٫۸۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‌نام قطعی تا تاریخ ۰۴/۰۲/۹۹ شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و ششصد و بیست هزار ریال (۱٫۶۲۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‌نام گروهی به تعداد ۴ نفر و بیشتر از آن، شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و پانصد و سی هزار ریال (۱٫۵۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود. (جهت ثبت‌نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

به نام: موسسه مطالعات و پژوهشهای حقوقی شهردانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴*۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‌باشد.