چالش های توقیف و فروش اموال بازداشت شده در اجرای احکام مدنی (از منظر وکالت و قضاوت)

نحوه برگزاری :

(حضوری / آنلاین)

معرفی دوره :

پس از به اتمام رسیدن مراحل دادرسی، هنگامی که حکم صادر و به واحد اجرای احکام ابلاغ می‌گردد، باید گفت اصلی ترین مرحله برای ذی نفع شروع شده است. درواقع هدف افراد از طرح دعاوی رسیدن به حق قانونی و به نتیجه رساندن پرونده است که تمامی این موارد در مرحله اجرا محقق خواهد شد. یکی از چالش هایی که در این مرحله وجود دارد بحث توقیف و فروش اموال بازداشت شده هست. این مرحله باوجود ااینکه در ابتدا ساده به نظر می‌رسد اما دارای ابهامات بسیاری است که در این کارگاه به تمامی موارد مرتبط با آن اشاره خواهد شد.

نام مدرس :

سرکار خانم زینب بابایی(قاضی دادگستری)

سرکار خانم مهین شبیبی()

بیوگرافی مدرس :

سرکار خانم زینب بابایی پژوهشگر دوره دکتری حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی هستند. ایشان قاضی دادگستری(رئیس شعبه سه تا هشت اجرای احکام مدنی کرج)، مدرس دانشگاه الزهرا، دارنده مدال برنز المپیاد علمی دانشجویی حقوق سال 1397 و برگزیده بنیاد ملی نخبگان از سال 1395 تاکنون می باشند.

مخاطبان کارگاه :

وکلا و کارآموزان وکالت

مشاوران حقوقی

کارشناسان حقوقی

بازپرسان، دادیاران و کارآموزان قضایی

دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته حقوق

زمان برگزاری :

1403/08/26– ساعت 15:00 الی 17:00

قیمت دوره (تومان) :

آنلاین و حضوری 650،000

سرفصل‌ها :

توقیف اموال منقول

توقیف اموال غیر منقول

توقیف مازاد اموال

تبدیل مال

اعسار و توقیف اموال

بازداشت مال محکوم علیه نزد شخص ثالث

توقیف حقوق و مزایای محکوم علیه

مستثنیات دین

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

ثبت نام

شرکت در نظرسنجی