آخرین مصوبات هیئت دولت – دهه دوم فروردین ۹8

Instagram
Telegram
WhatsApp
LinkedIn

مصوبات هیئت دولت منتشره از
1398/01/11 لغايت 1398/01/20
در روزنامه رسمي جمهوري اسلامي ايران

 

 

 

تصویب‌نامه در خصوص افزایش بهای آب شرب و برق از ابتدای اردیبهشت سال ۱۳۹۸

تصویب‌نامه در خصوص ترخیص ماشین‌آلات و تجهیزات وارداتی  

تصویب‌نامه در خصوص تعیین آقای سعید رسولی به عنوان رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران         

آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف         

اصلاح بند (۲) تصویب‌نامه‌های شماره ۱۵۰۷۳۳/ت۵۵۹۴۹هـ مورخ ۱۱/۱۱/۱۳۹۷ و شماره ۱۵۰۷۳۴/ت۵۵۹۴۴هـ مورخ ۱۱/۱۱/۱۳۹۷        

اصلاح تصویب‌نامه شماره ۱۲۴۴۱۶/ت۵۶۰۵۶هـ مورخ ۲۱/۹/۱۳۹۷        

اصلاح ماده (۳) آیین‌نامه اجرایی بند (ب) تبصره (۱۲) ماده‌واحده قانون بودجه سال۱۳۹۷ کل کشور   

 

 

تصویب‌نامه در خصوص افزایش بهای آب شرب و برق از ابتدای اردیبهشت سال ۱۳۹۸

منتشره در روزنامه رسمی شماره 21572-19/01/1398

شماره ۱۷۶۳۲۷/ت۵۵۸۳۰هـ ـ۱۳۹۷/۱۲/۲۷

وزارت نیرو ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ سازمان برنامه‌وبودجه کشور

هیئت‌وزیران در جلسه ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ به پیشنهاد مشترک وزارت نیرو و سازمان برنامه‌وبودجه کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و مواد (۱) و (۳) قانون هدفمند کردن یارانه‌ها ـ مصوب ۱۳۸۸ـ تصویب کرد:

۱ـ بهای آب شرب و برق از ابتدای اردیبهشت سال ۱۳۹۸ سالانه به میزان هفت درصد (۷%) افزایش می‌یابد.

۲ـ با هدف مدیریت مصرف و بازدارندگی مصارف غیرضرور، علاوه بر میزان افزایش موضوع بند (۱) این تصویب‌نامه، از ابتدای خردادماه، سالانه شانزده درصد (۱۶%) به خالص صورتحساب آب و برق مصارف خانگی (بدون احتساب آبونمان، مالیات بر ارزش‌افزوده و عوارض) مشترکین بالای الگوی مصرف افزوده می‌شود. فاضلاب بها، مشمول افزایش موضوع این بند نخواهد بود.

۳ـ الگوی مصرف آب در هر سال، مطابق تبصره (۴) بند (پ) ماده (۱) قانون توسعه و بهینه‌سازی آب شرب شهری و روستایی در کشور ـ مصوب ۱۳۹۴ـ توسط وزارت نیرو تعیین می‌شود.

۴ـ الگوی مصرف برق خانگی با اضافه شدن ماه خرداد به ایام گرم سال در مناطق عادی مطابق جدول (۲) پیوست تصویب‌نامه شماره ۹۴۰۳۵/ت۴۲۴۰۰هـ مورخ ۱۳۸۸/۵/۷ می‌باشد.

۵ ـ خانوارهایی که مصرف آب یا برق ماهانه آنها پایین‌تر از الگوی مصرف بوده و در بازه زمانی اول خرداد تا پایان شهریور، در مقایسه با دوره مشابه سال قبل، مصرف خود را کاهش می‌دهند، مشمول تخفیف به میزان مصرف کاهش‌یافته با نرخ اولین پله مصرف خواهند شد.

۶ ـ شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) موظف است طی یک برنامه زمانی، با اولویت مشترکین پرمصرف، لوازم اندازه‌گیری کلیه مشترکینی که به طور متوسط مصرف برق ماهانه آنها بالاتر از الگوی مصرف می‌باشد، با لوازم اندازه‌گیری دارای قابلیت تفکیک مصرف برای ساعات کم باری، میان باری و اوج بار تعویض نماید.

۷ـ منابع درآمدی حاصل از افزایش صورتحساب مشترکین پرمصرف آب و برق حسب مورد صرفاً برای تعویض لوازم اندازه‌گیری و مدیریت مصرف، کاهش هدررفت و اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های توزیع و خرید آب و برق از بخش خصوصی خواهد شد.

معاون اول رئیس‎جمهور ـ اسحاق جهانگیری

 

 

تصویب‌نامه در خصوص ترخیص ماشین‌آلات و تجهیزات وارداتی

منتشره در روزنامه رسمی شماره 21572-19/01/1398

شماره ۱۷۶۳۰۷/ت۵۶۱۸۳هـ ـ۱۳۹۷/۱۲/۲۷

وزارت صنعت، معدن و تجارت ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی

گمرک جمهوری اسلامی ایران ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ـ صندوق توسعه ملی

هیئت‌وزیران در جلسه ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ به پیشنهاد شماره ۲۲۴۶۵۵ مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:

ماشین‌آلات و تجهیزات وارداتی با استفاده از تسهیلات ارزی صندوق توسعه ملی که تا تاریخ ابلاغ این تصویب‌نامه به کشور واردشده و دارای قبض انبار هستند، ظرف یک هفته پس از ثبت سفارش توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و اعلام مراتب به گمرک جمهوری اسلامی ایران قابل ترخیص می‌باشند.

معاون اول رئیس‎جمهور ـ اسحاق جهانگیری

 

 

تصویب‌نامه در خصوص تعیین آقای سعید رسولی به عنوان رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران

منتشره در روزنامه رسمی شماره 21572-19/01/1398

شماره ۱۷۶۶۷۱/ت۵۶۳۸۰هـ ـ۱۳۹۷/۱۲/۲۷

وزارت راه و شهرسازی

هیئت‌وزیران در جلسه ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ به پیشنهاد شماره 183547/100/02 مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۲ وزارت راه و شهرسازی و تأیید مجمع عمومی شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و به استناد ماده (۱۴) اساسنامه شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران ـ مصوب ۱۳۶۶ ـ تصویب کرد:

آقای سعید رسولی به عنوان رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تعیین می‌شود.

معاون اول رئیس‎جمهور ـ اسحاق جهانگیری

 

 

آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف

منتشره در روزنامه رسمی شماره 21572-19/01/1398

شماره ۶۱/ت۵۵۲۷۳هـ ـ۱۳۹۸/۱/۵

وزارت آموزش‌وپرورش ـ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی

وزارت کشور ـ وزارت راه و شهرسازی ـ سازمان برنامه‌وبودجه کشور

هیئت‌وزیران در جلسه ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ به پیشنهاد شماره ۲۴۴۹۴۰ مورخ ۱۳۹۶/۱۲/۲۷ وزارت آموزش‌وپرورش و به استناد ماده (۳۱) قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی ـ مصوب ۱۳۹۵ ـ، آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف را به شرح زیر تصویب کرد:

 

آیین‌نامه استقرار مدارس و مراکز غیردولتی در مناطق، نواحی و محلات مختلف

ماده ۱ـ در این آیین‌نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می‌روند:

الف ـ قانون: قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی ـ مصوب ۱۳۹۵ ـ .

ب ـ استقرار: تأسیس، راه‌اندازی و تغییر محل مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در فضای مناسب و موردنیاز مناطق و محلات مختلف منطبق با طرح تفصیلی و هماهنگی با شهرداری محل و طبق ضوابط فنی و ایمنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور.

پ ـ محلات: مجموعه ساختمان‌های مسکونی و خدماتی که از لحاظ بافت اجتماعی، ساکنانش خود را اهل آن می‌دانند و دارای محدوده معین است. حدود محلات شهر تابع تقسیمات شهرداری است.

ت ـ مناطق: محدوده‌هایی که در شهرهای بزرگ از به هم پیوستن چند محله، تشکیل می‌شود و همچنین روستاهای موضوع تبصره (۲) ماده (۳) قانون تعاریف محدوده و حریم شهر، روستا و شهرک و نحوه تعیین آنها ـ مصوب ۱۳۸۴ـ.

ث ـ شورای سیاست‌گذاری: شورای سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و نظارت مرکزی موضوع ماده (۳) قانون.

ج ـ شورای نظارت: حسب مورد شورای نظارت استان، شهرستان و منطقه موضوع ماده (۳) قانون.

چ ـ مدرسه: واحد آموزشی و پرورشی که آموزش‌های رسمی را از دوره پیش‌دبستان تا پایان دوره متوسطه به صورت حضوری، نیمه‌حضوری و غیرحضوری ارائه می‌کند و ماهیت غیرتجاری دارد.

ح ـ مؤسس: شخص حقیقی یا حقوقی که پس از طی مراحل قانونی، اجازه تأسیس مدارس یا مراکز آموزشی و پرورشی را دریافت می‌کند.

خ ـ مرکز آموزشی: واحدی که به منظور افزایش توان علمی و تخصصی یا کسب مهارت‌های فنی و حرفه‌ای بدون ارائه مدرک تحصیلی رسمی فعالیت می‌کند و ماهیت غیرتجاری دارد، از قبیل آموزشگاه  علمی آزاد، آموزشگاه زبان خارجی، آموزشگاه  فنی و حرفه‌ای، کار و دانش و آموزشگاه  اختلالات یادگیری، پژوهش سرا دانش‌آموزی، مرکز آزمون و مرکز مطالعه.

د ـ مرکز پرورشی: واحدی که در زمینه امور پرورشی و تربیت‌بدنی تحت نظارت وزارت آموزش‌وپرورش تأسیس و اداره می‌شود و ماهیت غیرتجاری دارد، از قبیل

کانون فرهنگی، تربیتی و ورزشی، اردوگاه دانش‌آموزی و مرکز مشاوره.

تبصره ـ تنها مرجع صدور مجوز فعالیت آموزشگاه علمی آزاد و آموزشگاه زبان خارجی، جهت آموزش افراد زیر بیست سال و مراکز آموزش پیش‌دبستانی (به استناد مصوبه (۴۲۲) شورای‌عالی انقلاب فرهنگی مورخ ۱۶ /۴ /۱۳۷۷ و مصوبه جلسه (۶۹۹) شورای‌عالی آموزش‌وپرورش ـ مصوب ۱۳۸۲ـ )، وزارت آموزش‌وپرورش و مرجع صدور مجوز فعالیت‌های آموزشی آزاد در قالب دوره‌های فراگیری مهارت‌های آموزشی شغلی به استناد ماده (۵) مصوبه (۴۸۳) شورای‌عالی انقلاب فرهنگی و ماده (۱۱۱) قانون کار ـ مصوب ۱۳۶۹ ـ و اصلاحات بعدی آن، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است.

ماده ۲ـ تشخیص نیاز هر محله یا منطقه به مدارس یا مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی و صدور مجوز استقرار آنها، به پیشنهاد شورای نظارت شهرستان یا منطقه و تأیید نهایی آن با شورای نظارت استان است.

تبصره ۱ـ در صورت اعتراض مؤسسان در این خصوص، موضوع در شورای نظارت بالاتر قابل طرح و رسیدگی است.

تبصره ۲ـ شعاع دسترسی و حدفاصل مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی با یکدیگر و با مدارس دولتی، بر اساس دوره‌های تحصیلی و جنسیت دانش آموزان و سایر موارد مطابق دستورالعملی خواهد بود که توسط شورای سیاست‌گذاری تهیه و تصویب و به تأیید وزیر آموزش‌وپرورش می‌رسد.

ماده ۳ـ استقرار مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در معابر و بن‌بست‌های با عرض کمتر از هشت متر و در بن‌بست‌های با طول بیش از سی متر ممنوع است.

ماده ۴ـ استقرار مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در فضاهای (عرصه و اعیان) دارای هر نوع کاربری اعم از مسکونی و غیرمسکونی با رعایت بند (ب) ماده (۱) این آیین‌نامه صورت می‌گیرد.

ماده ۵ ـ اماکن (عرصه و  اعیان) در اختیار مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در ساعات آموزشی باید صرفاً جهت استفاده دانش آموزان مدارس یا ثبت‌نام‌شدگان مراکز و مطابق با مجوز اخذشده مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

ماده ۶ ـ بررسی جوانب فنی و ایمنی ساختمان و تأیید استحکام بنا و احداث مدارس غیردولتی با رعایت ضوابط طراحی فضاهای آموزشی (برنامه‌ریزی معماری همسان مدارس ابتدایی و متوسطه) موضوع بخشنامه شماره 95/576749 مورخ ۱۳۹۵/۳/۳۱ سازمان برنامه‌وبودجه کشور در چهارچوب مقررات ملی ساختمان برعهده سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و واحدهای تابع است.

ماده ۷ـ تهیه نقشه‌های موردنیاز مؤسسان مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی جهت احداث یا تکمیل اعم از معماری، محاسبات، تأسیسات مکانیکی و الکتریکی بر عهده مؤسسان و تأیید و نظارت و انطباق آنها با نقشه‌های ارائه‌شده همانند مدارس دولتی با رعایت ضوابط شهرسازی و مصوبات شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران به عهده ادارات کل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس است. این نقشه‌ها مبنای صدور مجوز احداث بنا بر اساس قانون صدور مجوز احداث بنا (پروانه ساختمان و بر و کف) برای فضاهای آموزشی توسط شهرداری‌های کشور با رعایت ماده (۱۹) قانون خواهد بود.

ماده ۸ ـ استقرار هم‌زمان مدارس با دوره‌های تحصیلی مختلف در یک ساختمان با درب ورودی، حیاط، راهرو و سرویس بهداشتی مشترک ممنوع است.

تبصره ۱ـ تشکیل دوره پیش‌دبستانی به عنوان ضمیمه صرفاً در مدارس غیردولتی دوره ابتدایی مجاز است و تشکیل پایه یا دوره تحصیلی ضمیمه در سایر دوره‌های تحصیلی مجاز نیست.

تبصره ۲ـ راه‌اندازی مرکز آموزشی توسط مؤسسان مراکز در نوبت خالی مدارس غیردولتی در صورت همسان بودن جنسیت ثبت‌نام‌شدگان، با اخذ مجوز از شورای نظارت (حسب مورد) مجاز است.

ماده ۹ـ برگزاری کلاس‌های تقویتی، تجدیدی، آمادگی کنکور و زبان‌های خارجی با دریافت وجه یا شهریه (به جز فعالیت‌های فوق‌برنامه که بر اساس مقررات در مدارس دولتی و صرفاً برای دانش آموزان همان مدرسه انجام می‌شود) در نوبت خالی مدارس دولتی صرفاً با اخذ مجوز از شورای نظارت (حسب مورد) و با اخذ هزینه در چهارچوب ضوابط و مقررات برای مؤسسین مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی مجاز است.

ماده ۱۰ـ استقرار آموزشگاه زبان خارجی و آموزشگاه علمی آزاد در یک فضای مشترک در دوره تحصیلی و جنسیت همسان به شرط تفکیک روزها یا نوبت صبح و عصر مجاز است.

ماده ۱۱ـ اعتبار تأییدیه‌های اخذشده موضوع ماده (۶) این آیین‌نامه، برای بناهای استیجاری چهار سال، بناهای خریداری‌شده شش سال و بناهای احداثی ده سال است. ادامه فعالیت مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی منوط به دریافت تأییدیه مجدد از ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس است.

تبصره ـ در موارد فوق چنانچه حوادث غیرمترقبه مانند زلزله، سیل و طوفان رخ دهد، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و ادارات تابع، ملزم به بررسی مجدد در صدور تأییدیه استحکام بنا هستند.

ماده ۱۲ـ مؤسسانی که قبل از ابلاغ این آیین‌نامه نسبت به تأسیس و راه‌اندازی مدارس یا مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی اقدام کرده‌اند، مکلفند ظرف سه سال از تاریخ لازم‌الاجراشدن این آیین-نامه، شرایط استحکام بنای مدرسه یا مرکز خود را با ضوابط این آیین‌نامه منطبق کنند. در غیر این صورت شورای نظارت استان در خصوص ادامه فعالیت آنها تصمیم‌گیری خواهد کرد.

ماده ۱۳ـ از تاریخ لازم‌الاجراشدن این آیین‌نامه، آیین‌نامه استقرار مدارس غیردولتی در مناطق و محلات مختلف موضوع تصمیم نامه شماره 42813/57839 مورخ۱۳۸۹/۳/۱۶ لغو می‌شود.

معاون اول رئیس‎جمهور ـ اسحاق جهانگیری

 

 

اصلاح بند (۲) تصویب‌نامه‌های شماره ۱۵۰۷۳۳/ت۵۵۹۴۹هـ مورخ ۱۱/۱۱/۱۳۹۷ و شماره ۱۵۰۷۳۴/ت۵۵۹۴۴هـ مورخ ۱۱/۱۱/۱۳۹۷

منتشره در روزنامه رسمی شماره 21572-19/01/1398

شماره ۱۷۶۶۷۰/ت۵۶۳۹۵هـ ـ۱۳۹۷/۱۲/۲۷

وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی

هیئت‌وزیران در جلسه ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ به پیشنهاد شماره 38285/174488 مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۵ معاونت حقوقی رئیس‌جمهور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:

در بند (۲) تصویب‌نامه‌های شماره ۱۵۰۷۳۳/ت۵۵۹۴۹هـ مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۱ و شماره ۱۵۰۷۳۴/ت۵۵۹۴۴هـ مورخ ۱۳۹۷/۱۱/۱۱، قبل از عبارت «تعیین می‌شود»

عبارت «با رعایت تعرفه‌های مصوب مطابق قانون» اضافه می‌شود.

معاون اول رئیس‎جمهور ـ اسحاق جهانگیری

 

 

اصلاح تصویب‌نامه شماره ۱۲۴۴۱۶/ت۵۶۰۵۶هـ مورخ ۲۱/۹/۱۳۹۷

منتشره در روزنامه رسمی شماره 21572-19/01/1398

شماره ۶۲/ت۵۶۴۰۸هـ ـ۱۳۹۸/۱/۵

وزارت جهاد کشاورزی ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ وزارت کشور

سازمان برنامه‌وبودجه کشور ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

هیئت‌وزیران در جلسه ۱۳۹۷/۱۲/۲۷ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و کشور و سازمان برنامه‌وبودجه کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:

تصویب‌نامه شماره ۱۲۴۴۱۶/ت۵۶۰۵۶هـ مورخ ۱۳۹۷/۹/۲۱ به شرح زیر اصلاح می‌شود:

۱ـ در بند (۲) عبارت «در صورت درخواست متقاضی تا حداکثر» جایگزین عبارت «به مدت» می‌شود.

۲ـ متن زیر جایگزین بند (۴) تصویب‌نامه یادشده می‌شود:

۴ـ بار مالی ناشی از بخشودگی سود، کارمزد و جرایم تسهیلات موضوع این تصویب‌نامه با تأیید آمار مشمولین بهره‌مندی از امهال تسهیلات توسط کارگروه موضوع بند (خ) ماده (۳۳) قانون برنامه ششم توسعه حداکثر به میزان سی‌هزار میلیارد (۳۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰) ریال توسط سازمان برنامه‌وبودجه کشور تضمین خواهد شد.

۳ـ متن زیر به عنوان بند (۶) به تصویب‌نامه یادشده الحاق و بند (۶) قبلی به عنوان بند (۷) تلقی می‌شود:

۶ ـ تسهیلات پرداختی از محل منابع صندوق توسعه ملی و قراردادهای وجوه اداره  شده، مشمول این تصویب‌نامه نخواهد بود.

معاون اول رئیس‎جمهور ـ اسحاق جهانگیری

 

 

اصلاح ماده (۳) آیین‌نامه اجرایی بند (ب) تبصره (۱۲) ماده‌واحده قانون بودجه سال۱۳۹۷ کل کشور

منتشره در روزنامه رسمی شماره 21572-19/01/1398

شماره 55312/176756-۱۳۹۷/۱۲/۲۸

وزارت امور اقتصادی و دارایی ـ سازمان برنامه‌وبودجه کشور ـ سازمان اداری و استخدامی کشور

نظر به اینکه در ماده (۳) آیین‌نامه اجرایی بند (ب) تبصره (۱۲) ماده‌واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور موضوع تصویب‌نامه شماره ۱۲۱۲۸/ت۵۵۳۱۲هـ مورخ ۱۳۹۷/۲/۹، عبارت «ردیف (۳۵ ـ ۵۳۰۰۰۰)» به صورت عبارت «ردیف (۳۶ ـ ۵۳۰۰۰۰)» تحریر شده است، مراتب برای اصلاح اعلام می‌شود.

دبیر هیئت دولت ـ محسن حاجی میرزایی

 

بیشتر بخوانید:

قوانین دهه دوم اسفند ۱۴۰۲

قوانین منتشره از 1402/12/11 لغايت 1402/12/20 در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران   قانون الحاق يک بند به تبصره…

سایر مصوبات دهه اول اسفند ۱۴۰۲

سایر مصوبات منتشره از تاریخ 1402/12/01 لغایت 1402/12/10 در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران   مصوبات جلسه پنجاه سوم…
keyboard_arrow_up