بایسته های مالیاتی دفاتر اسناد رسمی با تأکید بر قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول

نحوه برگزاری :

(حضوری وآنلاین)

معرفی دوره :

در تاریخ 26 اردیبهشت قانون الزام به ثبت رسمی معاملات غیرمنقول را به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید. این  قانون ابهامات و چالش های بسیاری از جمله تکالیف مالیاتی سردفتران، تغییرات مالیاتی ایجاد شده مطابق قانون الزام وشیوه وصول مالیات در دفاتر اسناد رسمی و ضمانت اجرای قانونی آن را ایجاد نموده است لذا در این دوره به بررسی الزامات مالیاتی سردفتران پرداخته خواهد شد.

نام مدرسان :

دکتر احمد غفارزاده(مدرس دانشگاه و مشاور مالیاتی)دکترعلی صیادی(عضو هیات علمی دانشگاه و مشاور مالیاتی)دکتر خدیجه رضائیان(سردفتر و مدرس دانشگاه)دکتر هاجر سیاه رستمی (سردفتر و مدرس دانشگاه)

بیوگرافی مدرس :

دکتر احمد غفارزاده عضو هیات مستشاری امور مالیاتی مرکز مالی دادخواهی مالیاتی، معاون حسابرسی اداره کل امور مالیاتی مودیان بزرگ، عضو شورای عالی مالیاتی و مدیر کل مالیاتی و عضو کارگروه اصلاحیه قوانین مالیاتی است.دکترعلی صیادی سردفتر و مدرس دانشگاه است.دکتر خدیجه رضائیان سردفتر اسناد رسمی، مدرس دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس کمیته امور بانوان کانون سردفتران و دفتریاران است.دکتر هاجر سیاه رستمی سردفتر و مدرس دانشگاه است.

مخاطبان کارگاه :

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران حقوقی
  • کارشناسان حقوقی بازپرسان
  • دادیاران و کارآموزان قضایی
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته حقوق

زمان برگزاری :

1403/07/23– 17:00 الی 14:00دوشنبه

قیمت دوره (تومان) :

آنلاین 600.000حضوری 600.000

سرفصل ها :

• تکالیف مالیاتی دفاتر اسناد رسمی بر اساس قانون الزام:
  • تکالیف ناظر بر تنظیم وکالت بلاعزل فروش املاک(موضوع تبصره ۲،ماده  یک)
  •  تکالیف ناظر بر نقل و انتقال عین اراضی و املا‌ک(موضوع ماده چهار)
  •  تکالیف ناظر بر نقل و انتقال حق واگذاری محل تجاری و اداری (موضوع ماده چهار)
  •  تکالیف ناظر بر تنظیم قراردادهای خصوصی(قولنامه، تعهد به بیع، …) (موضوع ماده دو)
  • آثار حقوقی نسخ ماده ۱۸۷ قانون مالیاتهای مستقیم
  •  راهکارهای عملی تا زمان  به روز رسانی سامانه ها

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

ثبت نام

شرکت در نظرسنجی