تازه‌های کتاب‌های فارسی آذر ۱۴۰۱

رکورد

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۹۸۱ KMH‎ ۴۹۴‎ /۷ /ق‎۲ قانون مدني همراه با آخرين اصلاحات و الحاقات تا مهرماه ۱۴۰۱: به انضمام قانون مدني، قانون مسئوليت مدني، قانون حمايت از خانواده…/ با ديباچه سيدحسين صفايي؛ تدوين کننده پژوهشکده حقوقي شهر دانش.- ويرايش ‎۳.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۸۲ KMH‎ ۹۲۰‎ /ق‎۲ قانون تجارت (مصوب ۱۳۱۱) همراه با اصلاحات و الحاقات بعدي تا تيرماه ۱۴۰۱: به انضمام مواد ۲۱ الي ۹۳ قانون تجارت …/ تدوين کننده پژوهشکده حقوقي شهر دانش.- ويرايش ‎۳.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۸۳ KZ‎ ۳۴۱۰‎ /م‎۹‎ح‎۶ حقوق بين الملل از منظر علوم زبان: نقش علوم شناختي، زبان شناسي، پراگماتيک و هرمنوتيک در توليد و تفسير سند در حقوق بين الملل/ مولف سيدمحمدحسين ميرزاده؛ ديباچه علي مشهدي؛ اظهارنظر يولف ليندرفالک … [و ديگران].- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۸.
۱۰۹۸۴ KMH‎ ۹۲۰‎ /ن‎۷‎م‎۳ مجموعه قوانين و مقررات کاربردي تجارت الکترونيک و کسب و کارهاي اينترنتي/ گردآوري و تدوين سجاد نعيم وفا، سيده مريم اعتماد.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۰.
۱۰۹۸۵ KMH‎ ۳۵۳۸‎ /ق‎۴‎م‎2 مباحث کاربردي رفع تعهدات ارزي  تحليل حقوقي چالش ها و موانع واردکنندگان کالا و خدمات پيرامون چگونگي رفع تعهدات ارزي با تاکيد بر رويه قضايي/ تاليف حسين قربانيان؛ صفحه آرا و ويراستار سميرا نعمتي..- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.