تازه‌های کتاب‌های فارسی آبان 1401

رکورد

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۹۷۶ KZ‎ ۷۰۰۰‎ /ص‎۲‎الف‎۶ اصل حاکميت قانون در رويه دادگاه هاي کيفري بين المللي اختصاصي ( يوگسلاوي سابق و رواندا)/ وحيد صالحي؛ با ديباچه سيدقاسم زماني.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۷۷ KMH‎ ۸۳۹‎ /ب‎۲‎ن‎۶ نظريه عمومي مسووليت مدني/ ايرج بابائي.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۰۹۷۸ K‎ ۱۰۲۹‎ /۶ /الف‎۹ اينکوترمز ۲۰۲۰: قواعد اتاق بازرگاني بين المللي براي استفاده از اصطلاحات تجاري داخلي و بين المللي/ اتاق بازرگاني بين المللي؛ مترجم سيدحميدرضا اشرف زاده.- تهران: شرکت چاپ و نشر بازرگاني، ‎۱۳۹۹.
۱۰۹۷۹ JZ‎ ۴۸۵۰‎ /آ‎۷‎س‎۲ سازمان هاي بين المللي/ سيدداوود آقايي.- ويرايش ‎۲؟.- تهران: سراي عدالت، ‎۱۳۹۴.
۱۰۹۸۰ KMH‎ ۴۶۰۴‎ /الف‎9‎ق‎2 [ايران. قوانين و احکام]

قانون آيين دادرسي کيفري مصوب ۰۴/۱۲/۱۳۹۲ با مواد الحاقي و اصلاحات بعدي/ تصحيح، تطبيق و ارجاع علي خالقي.- ويرايش ‎۲.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.