تازه‌های کتاب‌های فارسی دی 1401

رکورد

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۹۸۶ م K‎ ۵۰‎/ش‎۸‎ف‎۴ فرهنگ نامه حقوقي شکيبا/ تدوين و نگارش مرتضي شکيبا زيده.- تهران: بروج، ‎۱۳۹۳.
۱۰۹۸۷ KMH‎ ۳۰۵۶‎ /م‎۳‎م‎۳ محشاي قانون حفظ کاربري اراضي زراعي و باغ ها مصوب ۱۳۷۴ با اصلاحات سال ۱۳۸۵…/ نگارنده اميد محمدي.- تهران: جنگل، ‎۱۴۰۰.
۱۰۹۸۸ KMH‎ ۲۷۵۴‎ /ه‎۲‎د‎۵ دستنامه حقوق معاملات دولتي: مجموعه قوانين و مقررات حمايت از کالاي ايراني، خدمات، سازندگان و شرکت هاي دانش بنيان/ تاليف و تدوين اکبر هاشم زاده.- تهران: فدک ايساتيس، ‎۱۳۹۸-.
۱۰۹۸۹ KMH‎ ۱۸۲۹‎ /م‎۳‎ق‎۹ قواعد و آيين داوري: مرکز داوري اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران/ به اهتمام محسن محبي.- تهران: مرکز داوري اتاق بازرگاني و صنايع و معادن  ايران، ‎۱۳۹۴.
۱۰۹۹۰ KZ‎ ۴۹۹۱‎ /م‎۸ منشور ملل متحد و اساسنامه ديوان بين المللي دادگستري.- تهران: سازمان ملل متحد، مرکز اطلاعات (تهران)، ‎۱۳۹۴.
۱۰۹۹۱ K‎ ۳۸۳۰‎ /ف‎۴‎ت‎۷ تعيين خسارت در داوري سرمايه گذاري از ديدگاه تحليل اقتصادي حقوق/ حسن فرج مهرابي؛ زيرنظر و با ديباچه محمدعلي بهمئي.- تهران: پژوهشکده حقوقي شهر دانش، ‎۱۴۰۱.