تازه های پایان نامه های فارسی بهمن 98

شماره رساله

عنوان – پديدآور – مشخصات

۹۴۱ جايگاه حقوقي اصل توسعه پايدار در قراردادهاي بالادستي نفتي/ مرجان فاضلي.- به راهنمايي پرويز ساورايي؛ سيداصغر هندي با مشاوره مسعود اربابي؛ نويد رهبر.- دکتري (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، رشته حقوق نفت و گاز) ؛ ‎۱۳۹۸.
۹۴۲ رويکرد قضايي ايران در قبال جرايم عليه امنيت داخلي و خارجي کشور/ اميد زينالي.- به راهنمايي منصور رحمدل.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد تهران مرکزي، دانشکده حقوق، گروه حقوق جزا و جرم شناسي، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۵.
۹۴۳ بررسي تطبيقي جرم قتل عمدي در حقوق جزاي افغانستان، ايران و عراق/ حميدالله غلامي.- به راهنمايي جعفر کوشا با مشاوره حسين ميرمحمدصادقي؛ باقر شاملو.- دکتري (دانشگاه شهيد بهشتي، دانشکده حقوق، رشته حقوق کيفري و جرم شناسي) ؛ [‎۱۳۹۴].
۹۴۴ ابعاد نقض حقوق بشردوستانه در منازعات داخلي با تاکيد بر وضعيت سوريه/ محمد عيوضي.- به راهنمايي سيدباقر ميرعباسي با مشاوره بهاره حيدري.- کارشناسي ارشد (دانشگاه پيام نور، واحد مرکزي، دانشکده الهيات و حقوق، رشته حقوق بين الملل) ؛ ۱۳۹۳-‎۹۴.
۹۴۵ رويکرد جرم شناسي فرهنگي به عدالت کيفري جوانان/ فرهاد الله وردي.- به راهنمايي محمد فرجيها با مشاوره جليل اميدي.- دکتري (دانشگاه تربيت مدرس، دانشکده علوم انساني، رشته حقوق کيفري و جرم شناسي) ؛ ‎۱۳۹۳.
۹۴۶ مسئوليت مدني خبرنگاران/ سيدعليرضا عليزاده طباطبايي.- به راهنمايي عزيزالله فهيمي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه قم، رشته حقوق خصوصي) ؛ ‎۱۳۹۵.