سایر مصوبات دهه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳

Instagram
Telegram
WhatsApp
LinkedIn

سایر مصوبات

منتشره از تاریخ

1403/02/21 لغایت 1403/02/31

در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران

 

نظریه‌‌ رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع صدر ماده واحده و تبصره (۴) الحاقی به “قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (۸۵) و یکصد و سی و هشتم (۱۳۸) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران”

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارکروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور

اصلاح ماده ۵۹ دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده

نظریه‌‌ رئیس مجلس شورای اسلامی موضوع صدر ماده واحده و تبصره (۴) الحاقی به “قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (۸۵) و یکصد و سی و هشتم (۱۳۸) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران”

منتشره در روزنامه رسمی شماره 23051-1403/02/26

1165 [این شماره مربوط به ترتیب درج هر نظریه در روزنامه رسمی کشور می‌باشد.]

شماره ۹۶۰۶ /هـ ب ـ ۲۳ / ۲ /۱۴۰۳

حضرت حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر رئیسی

رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

بازگشت به رونوشت تصویب‌نامه هیأت محترم وزیران به شماره ۲۳۸۷۰۰/ت ۶۲۰۵۴ هـ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۳، موضوع: “آیین‌نامه رفع موانع احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر”، متعاقب بررسی‌ها و اعلام‌نظر مقدماتی “هیأت بررسی و تطبیق مصوّبات دولت با قوانین” و مستنداً به صدر ماده واحده و تبصره (۴) الحاقی به “قانون نحوه اجراء اصول هشتاد و پنجم (۸۵) و یکصد و سی و هشتم (۱۳۸) قانون اساسی‌ جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی” و ماده (۱۰) آیین‌نامه اجرایی‌ آن، ‌مراتب متضمّن اعلام‌نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرر‌ قانونی و اعلام نتیجه به این‌جانب ابلاغ می‌گردد. بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در ‌قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغی‌الاثر خواهد بود.

“نظر به ماده (۱۱) قانون هوای پاک ـ مصوب ۱۳۹۶ ـ که مقرّر می‌دارد: “هرگونه احداث، توسعه، تغییر خط تولید و تغییر محل واحدهای تولیدی، صنعتی و معدنی مستلزم رعایت مقررات ابلاغی از سوی سازمان می‌باشد…”، بنابراین، عبارت “و مشمول انجام مطالعات ارزیابی اثرات زیست‌محیطی نیستند” مندرج در ذیل ماده (۵) مصوبه که مشعر بر مستثنی شمردن “نیروگاه‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی…” از شمول حکم قانون است، مغایر قانون است.”

رئیس مجلس شورای اسلامی ـ محمدباقر قالیباف

مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارکروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور

منتشره در روزنامه رسمی شماره 23051-1403/02/26

شماره ۱/۲۹۷۲ / ک ۱۶۰- ۱۴۰۳/۲/۹

کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور، برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم‌الاجراست…”

 

تشکیل پدافند غیرعامل کشور (۱۴۰۲/۶/۱۲)

تصویب‌نامه

سازمان برنامه و بودجه کشور

سازمان پدافند غیرعامل کشور

به استناد تبصره ۱ قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور ـ مصوب مجلس شورای سلامی ـ و ماده ۸ اساسنامه این سازمان ـ مصوب مقام معظم رهبری ـ هشتاد و سومین جلسه کارگروه (کمیته) ‌‌دائمی پدافند غیرعامل کشور در تاریخ 1403/01/28 تشکیل گردید و پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور در خصوص اجرای تبصره ۳ قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور را بررسی و به شرح زیر تصویب ‌نمود:

۱ ) سازمان پدافند غیرعامل کشور موظف است یک سال قبل از پایان هر دوره برنامه پنج‌ساله توسعه کشور، اهداف و راهبردهای پنج‌ساله پدافند غیرعامل کشور برای دوره بعد را بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری تهیه و به کمیته دائمی ارائه نماید تا پس از بررسی و تصویب در کمیته دائمی، به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ گردد.

۲) دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۲۹ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور موظف به انعقاد توافق‌نامه با سازمان پدافند غیرعامل کشور مبتنی بر اهداف کلان و راهبردهای پدافند غیرعامل مصوب و ابلاغی کمیته دائمی می‌باشند.

۳) به منظور واپایش و نظارت بر اجرای تبصره ۳ قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، سازمان پدافند غیرعامل کشور موظف است فهرست دستگاه‌های اجرایی (ملی و استانی) که باید با این سازمان توافق‌نامه مبادله کنند را حداکثر تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه هر سال به سازمان برنامه و بودجه کشور (حسب مورد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان) اعلام نماید.

۴) سازمان برنامه و بودجه کشور (حسب مورد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان) موظف است برابر توافق‌نامه‌ی که بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و دستگاه اجرایی تنظیم می‌شود اعتبار لازم را در موافقت‌نامه مبادله شده بین دستگاه اجرایی و سازمان برنامه و بودجه کشور (حسب مورد در موافقت‌نامه مبادله شده بین دستگاه اجرایی استانی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان) منظور نماید.

۵) سازمان برنامه و بودجه کشور موظف است در بودجه تفصیلی شرکت‌های دولتی و موافقت‌نامه با آنها (حسب مورد در موافقت‌نامه مبادله شده بین شرکت‌های دولتی با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان) اعتبار لازم پدافند غیرعامل برای هزینه‌کرد در زیرساخت‌های حیاتی، حساس و مهم آنها، برابر توافق‌نامه سازمان پدافند غیرعامل کشور و شرکت‌های دولتی، منظور نماید. سازمان برنامه و بودجه، مسئول واپایش و نظارت بر اجرای صحیح این بند می‌باشد و گزارش سالانه از اجرای آن را به کمیته دائمی ارائه می‌کند.

۶) سازمان پدافند غیرعامل کشور موظف است به منظور نظارت و انطباق اقدامات عملیاتی دستگاه‌های اجرایی با توافقات صورت گرفته و ارزشیابی نتایج حاصله با هدف‌ها و سیاست‌های تعیین شده در برنامه‌های پنج‌ساله و سالانه پدافند غیرعامل کشور به طور مستمر از عملیات طرح‌ها و فعالیت‌های دستگاه‌های اجرایی بازدید و بازرسی نموده و نتایج ارزیابی و نظارت را به کمیته دائمی گزارش نماید.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور

سرلشکر پاسدار محمٌد باقری

 

اصلاح ماده ۵۹ دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده

منتشره در روزنامه رسمی شماره 23055-1403/02/31

شماره ۹۰۰۰/۱۰۰۴۰/۱۰۰ – ۱۴۰۳/۲/۲۹

جناب آقای دکتر اکبرپور

رئیس محترم هیأت‌مدیره و مدیرعامل روزنامه رسمی کشور

روگرفت ابلاغیه شماره ۹۰۰۰/۹۸۴۷/۱۰۰ مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۹ ریاست محترم قوه قضاییه در خصوص “اصلاح ماده ۵۹ دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده” به‌منظور درج در روزنامه رسمی به پیوست ایفاد می‌گردد.

مدیرکل دبیرخانه قوه قضاییه ـ مسعود ستایشی

شماره ۹۰۰۰/۹۸۴۷/۱۰۰ – ۱۴۰۳/۲/۲۹

اصلاح ماده ۵۹ دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده

در اجرای تبصره ۴ ماده ۵۹ دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده و بنا به پیشنهاد رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه، ماده ۵۹ دستورالعمل مذکور به شرح زیر اصلاح و تبصره‌های آن ابقا می‌گردد.

ماده ۵۹ ـ میزان تعرفه دریافتی از مراجعین در مراکز مشاوره به شرح ذیل تعیین می‌گردد:

محل مرکز مشاوره هزینه تشکیل پرونده حق‌المشاوره یک جلسه ۶۰ دقیقه‌ای
تهران (سطح ۱) ۴۵۰.۰۰۰ ریال ۲.۵۰۰.۰۰۰
مراکز استان‌های سطح ۲ ۳۵۰.۰۰۰ ریال ۲.۰۰۰.۰۰۰
مراکز استان‌های سطح ۳ ۳۰۰.۰۰۰ ریال ۱.۵۰۰.۰۰۰
سایر شهرستان‌ها ۲۰% کمتر از نرخ مرکز هر استان

استان‌های سطح ۲ شامل آذربایجان شرقی، البرز، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، قزوین، قم، کرمانشاه، گیلان، مازندران، مرکزی، هرمزگان و همدان می‌باشد.

استان‌های سطح ۳ شامل آذربایجان غربی، اردبیل، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خوزستان، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، گلستان و یزد می‌باشد.

شیوه دریافت تعرفه مذکور توسط مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه تعیین خواهد شد.

رئیس قوه قضاییه ـ غلامحسین محسنی‌اژیه

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

بیشتر بخوانید:

سایر مصوبات دهه دوم مهر ۱۴۰۳

سایر مصوبات منتشره از تاریخ 1403/07/11 لغایت 1403/07/20 در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران دستورالعمل رسیدگی به دعاوی ورشکستگی.. دستورالعمل تشکیل…

مصوبات شوراها دهه دوم مهر ۱۴۰۳

مصوبات شوراها منتشره از تاریخ 1403/07/11 لغایت 1403/07/20 در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران شورای‌عالی شهرسازی و معماری مصوبه شورای‌عالی…

آرای وحدت رویه دهه دوم مهر ۱۴۰۳

آراء وحدت رويه قضايی منتشره از 1403/07/11 لغايت 1403/07/20 در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران   الف ـ هیئت‌عمومی دیوان…

سایر مصوبات دهه اول مهر ۱۴۰۳

سایر مصوبات منتشره از تاریخ 1403/07/01 لغایت 1403/07/10 در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران     کشاورزی در خصوص تعیین قیمت…
keyboard_arrow_up