آشنایی با سود مرکب بانکی و راهکارهای حقوقی مقابله با آن

آشنایی با سود مرکب بانکی و راهکارهای حقوقی مقابله با آن

(آنلاین)

يکي از دلايل افزايش بي‌رويه مطالبات غيرجاري شبکه بانکي کشور در يک دهه اخير، الزام بانک‌ها به امهال مطالبات در قالب‌های مختلف بوده است. عدم وجود سازوکاري مدون و دقيق که ابعاد شرعي، قانوني و حسابداري امهال مطالبات مؤسسات اعتباري را به نحو مطلوب و مناسبي مدنظر قرار دهد، موجب تخطي مؤسسات اعتباري از برخي از ضوابط و مقررات شده که نهایتاً ريسک‌هاي حقوقي را به شبکه بانکي کشور تحمیل نموده است. علاوه بر اين شبهاتي همچون ربح مرکب و عدم رعايت شرايط و ضوابط عقود اسلامي و ربوي بودن آن و مسايلي نظير طبقه‌بندي و شناسايي درآمد ناصحيح و نبود تصويري صحيح از مطالبات غيرجاري که به دليل فقدان وحدت رويه و دستورالعمل مدون در خصوص امهال مطالبات مؤسسات اعتباري به وجود آمده و بعضاً از آن به عنوان ربح مرکب نام برده مي‌شود، از يک سو منجر به تضييع حقوق تسهيلات‌گيرندگان و اجحاف به آن‌ها شده و از سوي ديگر مسايلي را نيز براي تسهيلات‌گيرندگان و شبکه بانکي کشور به وجود آورده است.

مدرس کارگاه:

آقای دکتر یاسر مرادی (مدرس دانشگاه و مسئول شبکه اطلاع‌رسانی و مشاوره حقوق بانکی)

مخاطبان کارگاه:

• وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران حقوقی
  • بازپرسان، دادیاران و کارآموزان قضایی
  • کارشناسان و مدیران حقوقی بانک‌ها
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته حقوق

زمان برگزاری:

پنج‌شنبه  14 / اسفند / 99   ساعت 13 تا 17

اهم سرفصل‌های کارگاه:

1. آشنایی با سود مرکب بانکی
  2. جزئیات دستورالعمل اجرایی نحوه امهال مطالبات موسسات اعتباری (موضوع بخشنامه 212681/98 مورخ 26/6/1398 بانک مرکزی)
  3. مبانی فقهی و شرعی شیوه‌های جدید امهال مطالبات
  4. انواع ابزارهای امهالی از جمله تمدید، تجدید، تقسیط و تبدیل مطالبات بر اساس اخرین دستورالعمل بانک مرکزی
  5. اجرای شیوه جدید امهال مطالبات اعم از روش‌هاي امهال، مبناي امهال، طبقه‌بندي تسهيلات امهالي،‌ نحوه محاسبه ذخيره مطالبات امهالي و شناسايي درآمد تسهيلات امهالي
  6. عقود اسلامي و شیوه امهال مطالبات به تفکيک عقود
  7. نحوه طرح و پاسخگویی به دعاوی احتمالی با توجه به ایرادات احتمالی شیوه امهال در بانک‌ها

شهریه‌ی شرکت در این کارگاه کارگاه دو میلیون ریال (2،000،000) است.

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‌نام نمایند.

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان

شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

شرکت در نظرسنجی