خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / دستور موقت و تأمین خواسته با رویکرد کاربردی

دستور موقت و تأمین خواسته با رویکرد کاربردی

قانون آیین دادرسی مدنی برای خواهان در جهت تسریع و تسهیل در وصول حق، امتیازاتی قائل شده است که وقوف بر آن برای هر حقوق‌دان حاضر در صحنه دادرسی ضرورت دارد. قرار تأمین خواسته و دستور موقت دو امتیاز مهم از این نوع می‌باشد. این دو نهاد به عنوان شمشیر بران آیین دادرسی مدنی لقب گرفتند. با به کارگیری آن‌ها اجرای حکم را تسریع بخشیده و به نوعی ضمانت معتبری را ایجاد می‌نماید. پژوهشکده حقوق شهر دانش، کارگاه آموزشی «دستور موقت و تأمین خواسته با رویکرد کاربردی» را برگزار می‌نماید:

جناب آقای دکتر حسن فضلی (مستشار دادگاه تجدید نظر استان تهران، رئیس شعبه ۲۵ دادگاه عمومی (حقوقی) تهران)

• قضات، وکلا و کارآموزان وکالت
  • مشاوران و کارشناسان حقوقی
  • دانشجویان و دانش‎آموختگان رشته‌ حقوق
  • مدیران حقوقی شرکت‎های دولتی و خصوصی
  • نمایندگان حقوقی ادارات دولتی و سازمان‎های عمومی

پنجشنبه         ۲۷ / دی / ۹۷      ساعت  ۹ تا ۱۴

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان نهم سنایی، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصل‌های کارگاه:

1. موارد صدور
  2. شرایط صدور
  3. تفاوت وتشابهات این دو نهاد
  4. زمان درخواست
  5. تأمین‎های ضروری این دو نهاد
  6. مرجع صالح
  7. طرق اعتراض به آن
  8. نحوه اجرای آن
  9. موارد صدور بدون اخذ تأمین
  10. تکلیف تأمین اخذ شده
  11. خطرات عدم استفاده از این دو نهاد و ….

* شهریه‌ شرکت در این کارگاه یک میلیون و هشتصد هزار ریال (۱٫۸۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

* در صورت ثبت‎نام قطعی تا تاریخ  ۲۰/۱۰/۹۷ شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و ششصد و بیست هزار ریال (۱٫۶۲۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‎نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ شرکت در کارگاه یک میلیون و پانصد و سی هزار ریال (۱٫۵۳۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

(جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید).

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‌نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ و ۱۱۱ تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir  با واحد آموزش پژوهشکده در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و  به همراه عکس ۳*۴ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.