تازه‌های کتاب‌های فارسی اسفند ۱۴۰۱

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۹۹۳ KMH‎ ۲۹۷۳/‎28/ /م‎۸‎م‎۳ [ایران. قوانین و احکام]

مجموعه قوانین و مقررات شهر و شهرداری: قوانین شورای اسلامی و آیین نامه هایی اجرایی…/ سیدرضا موسوی، سیدحمید موسوی.- تهران: هزار رنگ، ‎۱۴۰۱.

۱۰۹۹۴ KMH‎ ۴۹۳‎ /م‎۸‎ق‎۲ [ایران. قوانین و احکام]

قانون مدنی با آخرین اصلاحات و الحاقات و توضیحات و معانی لغات و اصطلاحات همراه با قانون مسئولیت مدنی/ تدوین جهانگیر منصور؛ به روزرسانی، اضافات و اصلاحات واحد پژوهش، تنقیح و تدوین قوانین دیدآور [به روزرسانی حسین زارعی]..- تهران: نشر دیدار، ‎۱۴۰۱.

۱۰۹۹۵ KMH‎ ۴۴۰‎ /م‎۸‎آ‎۴ [ایران. قوانین و احکام]

آرای وحدت رویه دیوان عالی کشور (حقوقی  کیفری) کاربردی- آزمونی/ تدوین سیدرضا موسوی.- ویرایش ‎۲.- تهران: هزاررنگ، ‎۱۴۰۱.

۱۰۹۹۶ KMH‎ ۳۷۹۴‎ /م‎۸‎ق‎۲ [ایران. قوانین و احکام]

قانون مجازات اسلامی براساس قانون مصوب ۱/۲/۱۳۹۲: به همراه کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵، قانون جرائم رایانه ای، قوانین خاص جزایی کاربردی و گزیده آرای وحدت رویه کاربردی/ تدوین سیدرضا موسوی و سیداکبر موسوی.- ویرایش ‎۷.- تهران: هزار رنگ، ‎۱۴۰۱.

۱۰۹۹۷ KMH‎ ۹۱۴‎/ ر‎۵‎ق‎9 [ایران. قوانین و احکام]

قوانین بدون غلط: قانون تجارت مصوب ۱۳/۰۲/۱۳۱۱ با اصلاحات و الحاقات بعدی معرب و تنقیحی به انضمام لایحه ی قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت و قانون اداره ی تصفیه ی امور ورشکستگی/ علی رسولی زکریا.- تهران: دادستان : کتاب آوا، ‎۱۴۰۰.

۱۰۹۹۸ KMH‎ ۲۰۶۴/۵‎ /ر‎۵‎ق‎۹ [ایران. قانون اساسی (جمهوری اسلامی)]

قوانین بدون غلط: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۱ و ۱۲ آذر ماه سال ۱۳۵۸و به انضمام اصلاحات و الحاقات مصوب سال ۱۳۶۸: تنقیحی، معرب به انضمام نظریات تفسیری و مشورتی شورای نگهبان/ علی رسولی زکریا.- تهران: دادستان، ‎۱۴۰۱.

۱۰۹۹۹ KMH‎ ۴۹۴‎ /ر‎۵‎ق‎۹ [ایران. قوانین و احکام]

قوانین بدون غلط: قانون مدنی معرب و تنقیحی به انضمام قانون مسئولیت مدنی مصوب ۱۳۳۹/ علی رسولی زکریا.- تهران: دادستان : کتاب آوا، ‎۱۴۰۱.

۱۱۰۰۰ Q‎ ۱۲۵‎ /ک‎۲‎س‎۹ سیاست های علم و فناوری در عصر ضد تروریسم/ [ویراستار] آندرو دی. جیمز؛ ترجمه و تحقیق شهریار کاظمی آذر، زیتا ملکی؛ با دیباچه محسن عبدالهی.- تهران: پژوهشکده حقوقی شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۱۰۰۱ K‎ ۳۸۳۰‎ /ع‎۸‎ر‎۲ رابطه حقوق بین الملل و حقوق داخلی در داوری معاهدات سرمایه گذاری بین المللی/ نویسنده الهام عمیدی فر؛ با دیباچه ای از سیدجمال سیفی.- تهران: پژوهشکده حقوقی شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۱۰۰۲ KMH‎ ۴۶۱۰‎ /ب‎۲‎ش‎۲ بازاندیشی الگوی دادرسی کیفری ایران/ بهارک شاهد، نسرین مهرا.- تهران: پژوهشکده حقوقی شهر دانش، ‎۱۴۰۱.
۱۱۰۰۳ K‎ ۳۲۴۰‎ /پ‎2‎ج‎2 جایگاه فرد در حقوق بین الملل/ مولف آنه پیترز؛ مترجمین فاطمه فتح پور، نگین شفیعی بافتی، سیدمحمد حسینی.- تهران: پژوهشکده حقوقی شهر دانش، ‎۱۴۰۱.