یکشنبه , فروردین ۱۷ ۱۳۹۹
faen
خانه / کارگاه‌های آموزشی حقوق / اطلاعیه کارگاه‌ها / حقوق بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت الکترونیک

حقوق بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت الکترونیک

کارگاه آموزشی حقوق بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت الکترونیک

هدف اصلی در تجارت الکترونیکی، طراحی نظام‌هاي پرداخت الکترونیکی است به طوری که بدون وجود چنین نظام‌هایی به‌کارگیري تجارت الکترونیکی یا به عبارتی جاري شدن شیوه مبادلات جدید در دنیاي مبادلات با مشکل جدي مواجه خواهد شد. از طرفی تحقق نظام بانکداري الکترونیک نیاز به ابزارهاي مخصوص به خود براي مبادله دارد به طوری که بدون به‌کارگیري آنها نظام بانکداري الکترونیک با مشکل بزرگی مواجه خواهد شد؛ چرا که بدون سیستم نقل و انتقال سریع، دقیق و مطمئن وجوه و اسناد، بانکداري الکترونیک امکان اجرا شدن نخواهد داشت. واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش برای آشنایی حقوقدانان محترم با پرداخت‌های الکترونیکی، کارگاه آموزشی حقوق بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت الکترونیکی را برگزار می‌نماید:

مدرسان کارگاه:

جناب آقای سید محسن موسوی (کارشناس رسمی دادگستری، مهندس کامپیوتر، کارشناس ارشد حقوق تجارت بین‌الملل)

جناب آقای محمد حسین دُری (دادیار دادسرای عمومی و انقلاب)

• کارآموزان و وکلای دادگستری
  • مشاوران حقوقی
  • صاحبان علایم تجاری و طرح های صنعتی، مدیران و کارشناسان واحدهای منابع انسانی و حقوقی شرکت‌ها و سازمان‌های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات
  • مدیران و کارشناسان بانک‌ها
  • مدیران و کارشناسان مؤسسات مالی و اعتباری
  • مدیران و کارشناسان صندوق‌های قرض‌الحسنه
  • کارشناسان شرکت‌های سنجش اعتبار
  • کارشناسان مالی سازمان‌های مرتبط با شبکه بانکی
  • دانشجویان رشته‌های اقتصاد، مدیریت و حسابداری
  • دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته حقوق

سه شنبه              ۲۰ / خرداد / ۹۹    ساعت ۱۴ تا ۱۸

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک ۵٫

اهم سرفصلهای کارگاه:

1. احقوق نظام‌های پرداخت و بانکداری الکترونیک (دستگاه پوز، درگاه اینترنتی و…)
  2. قوانین شاپرک بانک مرکزی
  3. مقررات شرکت‌های ارایه‌دهنده‌ی خدمات پرداخت
  4. مباحث حقوقی کسب و کارهای پرداخت یاری (فینتکی)
  5. بررسی نظریات مبتنی بر خطر و تقصیر در نظام بانکی و پرداخت

*شهریه‌ی شرکت در این کارگاه دو میلیون ریال (۲٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال) است.

*در صورت ثبت‎نام قطعی تا تاریخ ۱۳/۰۳/۹۹ شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و هشتصد هزار ریال (۱٫۸۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت‎نام گروهی به تعداد ۴ نفر، شهریه‌ی شرکت در کارگاه یک میلیون و هفتصد هزار ریال (۱٫۷۰۰٫۰۰۰ ریال) خواهد بود.

جهت ثبت‌نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید

داوطلبان گرامی می‌توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت‎نام نمایند.

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۸۱۱۵۸۱ داخلی ۱۱۵ تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

دریافت گواهینامه در روز برگزاری کارگاه منوط به ثبت‌نام کامل تا سه روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه و به همراه عکس ۴ *۳ خود با فرمت jpg خود به ایمیل Legalcourses@sdil.ac.ir می‎باشد.

ثبت‌نام

چنانچه تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در کارگاه به حد نصاب نرسد، کارگاه برگزار نشده و به‌جای ثبت‌نام صورت گرفته، حق شرکت در کارگاه دیگری به افراد ثبت‌نام‌کننده داده خواهد شد؛ در غیراین‌صورت مبلغ پرداختی به شما برگشت داده می‌شود.

2 نظر

1. سلام
    آیا دوره مجازی با مدرک برگزار می کنید؟
    در صورت امکان نام دوره ها و شرایط آن را اعلام بفرمایید