نحوه رسیدگی به شکایات پزشکی

واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش، کارگاه نحوه رسیدگی به شکایات پزشکی را برگزار می‌کند:

نحوه برگزاری :

حضوری/ آنلاین

معرفی دوره :

نام مدرس :

آقای دکتر محمود عباسی(رئیس انجمن علمی حقوق پزشکی ایران، رئیس مرکز تحقیقات اخلاق و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)

بیوگرافی مدرس :

آقای دکتر محمود عباسی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و متخصص اخلاق زیستی و حقوق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

همچنین وی عضو تحریریه دوفصلنامه تأملات فلسفی و تأملات اخلاقی بوده و دارای 14 مقاله کنفرانسی و 16 مقاله ژورنالی در نشریات داخل کشور است. دکتر عباسی طی سی سال با بیش از 20 پژوهشگر مختلف همکاری مستقیم علمی داشته است. مقالات منتشرشده از وی بیشتر در موضوعات اخلاق زیستی، اخلاق پزشکی، حقوق بشر و ارزیابی فناوری سلامت است.

مخاطبان کارگاه :

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته حقوق جزا و جرم شناسی

فعالان حوزه حقوق کیفری

وکلا و کارآوزان وکالت فعال در حوزه جرایم پزشکی

کارکنان اداره پزشکی قانونی

علاقه مندان به حوزه جرایم پزشکی

پزشکان

زمان برگزاری :

1403/02/26

ساعت 15 تا 19

چهارشنبه

قیمت دوره (تومان) :

680،000 آنلاین و حضوری

سرفصل‌ها :

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

ثبت نام

شرکت در نظرسنجی