تازه‌های کتاب‌های فارسی آذرماه 97

رکورد

رده‌بندي کنگره

عنوان – پديدآور – وضعيت نشر

۱۰۹ K‎ ۵۷۹‎ /ص‎۷‎م‎۵ مسئوليت مدني تطبيقي/ سيدحسين صفايي، حبيب اله رحيمي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۷.
۱۶۳ KJE‎ ۹۲۸‎ /م‎۲ متدولوژي هاي تحقيق در حقوق اتحاديه اروپا و حقوق بين الملل/ تاليف رابرت کراير … [و ديگران]؛ ترجمه سعيد ساطعي.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۷.
۱۷۸ HE‎ ۵۷۱‎ /م‎۳‎م‎۷ معاهدات حمل و نقل بين المللي همراه با قانون دريايي ايران/ تهيه و تنظيم عليرضا محمدزاده وادقاني.- تهران: موسسه مطالعات و پژوهشهاي حقوقي شهر دانش، ‎۱۳۹۷.
۲۷۱ KMH‎ ۳۸۰۰‎ /ق‎۲۸ قانون يار مجازات اسلامي (مصوب ۲/۱/۹۲)/ تدوين گروه علمي موسسه آموزش عالي آزاد چتر دانش.- تهران: چتر دانش، ‎۱۳۹۶.
۲۸۳ KMH‎ ۵۰۰‎ /ش‎۹‎م‎۳ مجموعه سوالات طبقه بندي شده حقوق مدني/ محمدحسين شهبازي.- تهران: نشر ميزان، ‎۱۳۹۶.
۲۹۶ BP‎ ۱۵۵‎ /ب‎2‎م‎3 مجموعه سوالات طبقه بندي شده مباني استنباط حقوق اسلامي (اصول فقه)/ تاليف ابوالفضل باقري راد.- تهران: نشر ميزان، ‎۱۳۹۲.
۳۳۳ HV‎ ۸۶۸۸‎ /ط‎۲‎ب‎۴ بزه ديده در نظم نوين کيفري/ علي طالع زاري.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.
۴۲۰ KMH‎ ۳۰۹۸‎ /ب‎۲‎ح‎۷ حقوق درماني: (حقوق مردم در مراکز درماني)/ مولف مجتبي باري.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.
۴۹۳ K‎ ۵۴۴۵‎ /ب‎2‎الف‎۵ استرداد مجرمين در نظام کيفري ايران و حقوق بين الملل/ نويسنده عباس بايي‌لاشکي؛ با همکاري محمدرضا روزبهاني، جواد طهماسبي، محمدتقي اکبري.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.
۴۹۵ K‎ ۶۲۷‎ /ط‎۲‎پ‎۴ پرونده شخصيت در حقوق کيفري ايران، فرانسه و انگلستان/ مولفان علي طالع زاري، حسينعلي ايزد.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.
۷۰۳ KMH‎ ۴۲۵۸‎ /ح‎۹‎ن‎۸ نگاهي به جرم اختلاس و مجازات آن/ رحمت الله  حيدري.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.
۷۰۵ BP‎ ۱۹۵/۶‎ /ط‎۲‎م‎۶ معاونت در جرايم تعزيري در حقوق کيفري ايران/ مولفين علي طالع زاري، شيما علاقه بندي.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.
۷۰۶ KMH‎ ۳۱۲۹‎ /الف‎۷‎ن‎۲ ناکارآمدي سياست جنايي ايران در برخورد با جرائم منابع طبيعي/ بهزاد اکبرآبادي.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.
۷۰۷ KMH‎ ۴۶۱۰‎ /ع‎۸‎آ‎۹ آيين دادرسي کيفري: گفتمان تحليلي کاربردي همراه با مثال هاي عيني در پرونده هاي قضايي و نمونه دستورات و قرارهاي دادسرا و آراي محاکم کيفري/ مولفان علي علي پوررجبي، محمد رحمتي.- تهران: کتاب آوا  ، ‎۱۳۹۶.
۷۰۸ JZ‎ ۵۱۸۵‎ /ه‎۲‎الف‎۵ اسرار تجاري در تجارت بين الملل در چارچوب سازمان تجارت جهاني/ مولفان شيما هاشم پور وزواني، داود داداش نژاد.- تهران: کتاب آوا، ‎۱۳۹۶.