اصول حقوقی وکاربردی فرایند مبادلات تجاری بین المللی

اصول حقوقی وکاربردی فرایند مبادلات تجاری بین المللی

(حضوری/آنلاین)

واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش کارگاه اصول حقوقی وکاربردی فرایند مبادلات تجاری بین المللی را برگزار می‌نماید:

معرفی دوره :

همه قراردادهای تجاری بین المللی که فی مابین تجار، بازرگانان و صاحبان حرف منعقد می شود از اصولی حقوقی معینی پیروی می نماید از این رو در نگارش متون قراردادی باید نکات مهمی رعایت گردد؛ زیرا معاملات حقوقی که تحت قراردادهای پایه تجاری منعقد می گردد را تحت تاثیر قرار می دهد.در نتیجه در قالب یک قرارداد تجاری بین المللی توجه به اهداف، تعهدات و شرایط موضوع قرارداد اهمیت ویژه ای پیدا می کند.

نام مدرس :

آقای دکتر حسین قربانیان(عضو هیئت علمی دانشگاه، وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی بانکها وشرکتهای تجاری)

بیوگرافی مدرس :

دکتری حقوق خصوصی ، عضو هیات علمی دانشگاه، مشاور حقوقی بانکها و شرکتها، مولف کتب حقوق بانکی و ارزی

مخاطبان کارگاه :

دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته حقوق خصوصی
کارشنسان حقوقی
وکلا و کارآموزان وکالت
پژوهشگران حوزه حقوق خصوصی
کارشناسان قراردادها
علاقه مندان به فعالیت در حوزه حقوق خصوصی

زمان برگزاری :

1403/05/30 سه شنبه ساعت 15 الی 19

قیمت دوره (تومان) :

650،000 حضوری وآنلاین

سرفصل‌ها :

• بزودی اعلام می گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمائید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

ثبت نام

شرکت در نظرسنجی